Christmas по-Львівськи та музичний перформанс. Куди піти у Львові на вихідні

1377 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати цього тижня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

24 грудня

«Christmas по-Львівськи»

Коли: 24 грудня о 19:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 350-550 грн.

У Львівській національній філармонії відбудеться черговий та завжди довгоочікуваний різдвяний концерт від Lviv Jazz Orchestra «Christmas по-Львівськи» у Львові. Проєкт колективу демонструє унікальний підхід до різдвяних урочистостей та гулянь, що втілює актуалізацію інтересів аудиторії при  збереженні традицій. 

Концерт «Шлях до мрії»

Коли: 24 грудня 0 12:00;

Де: Львівська національна опера, просп.Свободи, 28;

Скільки: 100-400 грн.

У програмі події – номери класичної, народної та сучасної хореографії у виконанні учнів школи та артистів балету Львівської національної опери. Захід триватиме 90 хвилин.

Музичний перформанс «Вертеп»

Коли: 24 грудня о 16:00 та о 18:00;

Де: Львівський академічний обласний театр ляльок, пл. Данила Галицького, 1;

Скільки: 150-200 грн.

Різдвяне дійство, створене харківськими лялькарями на резиденції у Львівському театрі ляльок за участі творчих команд з обох міст. Вистава пропонує авторське художнє прочитання класичного вертепу. Це експериментальна постановка, яка використовує мінімум слів, лише канонічні біблійні тексти та колядки. Мезичний перформанс триватиме 60 хвилин.

Вистава «Різдвяна ніч»

Коли: 24 грудня о 17:00;

Де: Національний драматичний театр ім.Марії Заньковецької;

Скільки: 300 грн.

У театрі Заньковецької відбудеться вистава «Різдвяна ніч» у Львові за мотивами легендарного твору Миколи Гоголя. Вистава триватиме 150 хвилин.

25 грудня

Благодійний концерт із циклу PlayForUA

Коли: 25 грудня о 19:00;

Де: Львівський музей історії релігії, пл. Музейна,1

Скільки: 100 грн.

Арт-рух Експеримент та Львівський музей історії релігії запрошують на новий благодійний концерт із циклу PlayForUA. Цього разу слухачі почують мінімалістичну музику Філіпа Ґласса.

Концерт гурту «Антитіла»

Коли: 25 грудня о 19:00;

Де: !FestRepublic, вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 1000 грн.

Вперше, наживо гурт презентує новий альбом MLNL, який вийшов у світ в перші дні війни, і який Антитіла так і не змогли повноцінно презентувати. Прозвучать улюблені пісні українців, які стали саундтреками надії та віри у перемогу, про любов до країни, до родини і друзів.

«NOVAКОЛЯДА»

Коли: 25 грудня о 17:00;

Де: Театральний центр «Слово і голос»;

Скільки: 200 грн.

Прадавні і вічні коляди, щедрівки, різдвяні псальми, давні духовні напіви з цілої України прозвучать у виконанні  Наталії Половинки та акторів Театрального центру «Слово і голос» в обрамленні сучасного відео-арту відомого українського художника Сергія Савченка. 

Різвяний вечір у Палаці Гната Хоткевича

Коли: 25 грудня о 16:00;

Де: Палац Гната Хоткевича

Скільки: вхід за попередньою реєстрацією.

Організатори запрошують всіх бажаючих провести разом чудовий сімейний вечір. У програмі музичні виступи, вистава, спілкування, чаювання. Захід триватиме 2,5 год.

Підготувала Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!