Куди піти у Львові на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

1628 0
Пропонуємо підбірку подій, які можна відвідати на вихідних 13-14 серпня у Львові.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Опера «Украдене щастя»

 

Коли: 13 серпня, 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 100-300 грн.

У Львові відбудеться опера «Украдене щастя» за мотивами однойменної драми Івана Франка. У ролях народні артисти України: Олег Лиха, Любов Качала, Людмила Савчук, Наталія Дацько та інші. 

Благодійний концерт співака «Melovin»


Коли: 13 серпня, 18.00;
Де: Malevich Night Club;
Скільки: 440-750 грн.

У Львові відбудеться благодійний концерт співака Меловіна. На події глядачі зможуть почути чимало українських хітів: «Вітрила», «Ти», «Не зволікай», тощо. Кошти від продажу квитків передадуть для ЗСУ.

Романтична органна музика

 

Коли: 13 серпня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.

Органна музика принесе яскраві враження. Виконує Олена Мацелюх. У програмі: «Надзвичайна благодать», «Готична сюїта», «Фантазія» тощо.

Вистава «Буна»

Коли: 13 серпня, 18.00;
Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;
Скільки: 150 грн.

Сюжет п’єси побудований на основі реальної історії родини з Буковини. Драматургиня, описуючи життя персонажів, зобразила українське село:  бідність і уявлення про заможність, убогість культури та прагнення до нематеріальних благ цивілізації. 

Вистава «Богема»

Коли: 13 cерпня, 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької;
Скільки: 100-300 грн.

«Богема» Джакомо Пуччіні – один з найбільш ліричних творів знаменитого італійця. В основі сюжету – зародження почуттів, ніжне кохання і водночас любов до життя паризькою богемою. 

Мистецьке дійство «Обжинки»

 

Коли: 14 серпня, 15.00
Де: навпроти пам’ятника Тарасові Шевченку (проспект Свободи)
Скільки: вхід вільний

У неділю, 14 серпня, львів'ян та гостей міста запрошують відвідати мистецьке театральне дійство «Обжинки» – це свято врожаю і свято єднання. Під час свята свій творчий доробок демонструватимуть такі колективи: народний аматорський фольклорний ансамбль «Берегиня» НД с. Звенигород Давидівської ТГ та зразковий аматорський хореографічний ансамбль «Фешн» НД с. Запитів Новояричівської ТГ.

Благодійний концерт «Дударика»


Коли: 14 серпня, 14.14;
Де: на території ТЦ «Victoria Gardens»;
Скільки: вхід вільний.

У неділю чоловіча хорова капела «Дударик» виступить на благодійному концерті під час якого збиратимуть кошти на бус або позашляховик для львівської 80-тої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Вистава «Декамерон»


Коли: 14 серпня, 18.00;
Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;
Скільки: 300-600 грн.

У львівському театрі відбудеться вистава Вистава «Декамерон». Глядачі змодуть побачити яскраві, дотепні, та трагічні історії про кохання, що оспівують життя у всіх її проявах. 

Вистава «П'ять пісень Полісся»

 

Коли: 14 серпня, 18.00;
Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької;
Скільки: 200 грн.

 «П'ять пісень Полісся» розповідає історії, що упродовж кількох поколінь відбуваються в маленькому поліському містечку, яке застрягло між селом та містом.

Концерт англійської органної музики


Коли: 14 серпня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн.

У львівському органному залі відбудеться концерт англійської музики у виконанні органістки Олени Мацелюх. Тривалість події близько години. 

Ярмарок «Речі для малечі» 

Коли: 13-14 серпня, 12.00;
Де: центральна алея парку імені Івана Франка;
Скільки: вхід вільний.

У Львові відбудеться ІІ благодійний ярмарок «Речі для малечі».На відвідувачі чека: Ігрова зона з пазлами для дітей та дорослих, лего, настільний футбол, басейн з кульками, фудкорт з морозивом, солодощами, тощо. Атракція свята — це обмін іграшками, на минулому ярмарку було обміняно понад 1000 позицій. 

Протягом дня виступатимуть дитячі танцювальні колективи. А також лунатимуть пісні українських та іноземних виконавців. У рамках заходу збиратимуть кошти для облаштування ігрової кімнати для дітей, які проживають у Львівському дитячому притулку на Левандівці.

Підготувала Антоніна Костик

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!