Куди піти у Львові на вихідних. Добірка подій

1515 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 29 - 30 липня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Цвяхостояння та МАКпрактика

Коли: 29 липня, 12:00 – 14:00 

Де: Стрийський парк

Скільки: 800 грн

Можна буде спробувати цвяхолежання та доріжку з цвяхів. Крім цього, для учасників проведуть практику з МАК-картами «Шлях героя». Кількість місць обмежена, бронь в Телеграмі @olya_r1102 по передоплаті. Кожен учасник отримає подарунок.

Вистава «Надгробок Комачі»

Коли: 29 липня, 19:00

Де: Гостинний дім «Архистратиг», вул. Винниченка, 20а

Скільки: 200 грн

Містична притча за пʼєсою японського драматурга Юкіо Мішіми «Надгробок Комачі». На вас чекатиме цікава історія, багатозначний текст у кращих японських традиціях – та, звісно, таємнича атмосфера. Бронювання місць обов’язкове за номером: 063 409 7810 (Telegram, Viber).

Благодійний бранч 

Коли: 29 липня, реєстрація з 11:30, початок о 12:00

 
Де: LvivTech.City, вул. Стрийська, 48г
 
Скільки: 526 грн (донат за кожен день війни)
 
Бранч організовує ГО «Український Жіночий Батальйон», там виступатимуть: Лєра Мандзюк TOY MAYK, Тарас Яремій, BARYK, Юрій Михайлів. Всіх учасників івенту очікує багато приємних сюрпризів лише за донат: збірка книг, подарункові бокси, картина від української художниці, вишиванка від бренду SVARGA та інші подарунки. 100% зібраних коштів буде витрачено на дрон DJI Mavic 3T для українських військових. Щоб придбати квиток потрібно заповнити форму.
 

Виставка про Бердянськ: «З кожною моєю згадкою про дім його стіни стають міцнішими»

 
Коли: 29-30 липня. 
 
Де: Палац культури ім. Гната Хоткевича (нижній зал), вул. Кушевича, 1 
 
Скільки: вхід вільний
 
Бердянськ зараз перебуває під окупацією, а десятки тисяч людей вимушено покинули свої домівки. Вони розірвали важливі зв’язки, які наповнювали життя сенсами та були цінними там, де мешкали раніше. Дана виставка присвячена локальній ідентичності Бердянська. Вона побудована на матеріалах піврічної роботи спільноти «Ми – Бердянськ», яку заснували Ксенія Клейнос та Кирило Пеліванов – громадські діячі з міста. На цих вихідних виставка буде діяти останні два дні. 
 

Вініловий Вікенд

Коли: 29-30 липня, 20:30 - 23:45

Де: бар Hide, площа Стефана Яворського, 1

Скільки: вхід вільний

Суботній вечір буде під гаслом ”Hide & Drink” з улюбленими платівками House музики від Dj Buratino. А в неділю з рук одного з найбільших колекціонерів вінілових платівок східної Європи Сергія Косенка звучатимуть “Золоті Хіти” джазу, диско та року.

Музика Бетховена та Шумана 

 
Коли: 29 та 30 липня
 
Де: Львівська національна опера. Пр. Свободи, 28
 
Скільки: 150 - 400 грн. 
 
Фортепіанний речиталь з творами геніальних німецьких композиторів, які стали символами своєї епохи. 
Людвіга ван Бетховена часто називають романтиком серед класиків, адже його творчість задала тон та визначила тенденції для майбутніх поколінь музикантів. Натомість добу Романтизму неможливо уявити без музики Роберта Шумана – тонкого мелодиста та чуттєвого лірика. У програмі концерту звучатиме одна із останніх сонат великого Бетховена, а також знаменитий цикл п’єс “Крейслеріана” Шумана. Концерт шедеврів фортепіанного репертуару виконуватиме талановитий харківський піаніст Максим Шадько.
 

Екскурсія Будинком вчених    

 
Коли: 30 липня, 14:30, тривалість: 1 год  
 
Скільки: 150 грн (вкл. з вхідними квитками)
 
Зможете поринути в атмосферу Шляхетського казино, розкішних інтер'єрів та місця проведення грандіозних балів з гідом та архітектором Юрієм. Запис через Телеграм @yura_tsybukh.  
 

Артбранч у лавандовому полі

 
Коли: 30 липня, 17:00
 
Де: Stavky Country Club, с. Жовтанці
 
Скільки: 1100 грн
 
Артбранч відбудеться в середині казкового лавандового поля, де можна буде зануритися в світ мистецтва та натхнення. У вартість входить: вхід на територію лавандового поля, фото з артбранчу від професійного фотографа, смаколики та напої, майстер-клас з усіма необхідними матеріалами: полотно, акрилові фарби, фартухи тощо. Реєстрація обов'язкова.
 
 

Підготувала Юлія Кметик

Фото зі сторінок подій у соцмережах

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!