Благодійний фестиваль і бункерні читання. Події у Львові на вихідних

1775 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 5-6 серпня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Екскурсія Органним залом

Коли: 5 серпня, 14:00

Де: Органний зал 

Скільки: 100 грн.

Подію приурочено до 90-річного ювілею львівського органа. Історична будівля, мистецький простір, інноваційні проєкти і, звісно, його величність Орган має чим вас здивувати. Зможете дізнатися, як на місці памʼятки XVII століття постав перший в Україні концертний органний зал, що саме було приховано за його стінами понад 100 років і чому сьогодні Львівський Органний є одним з ключових центрів розвитку і промоції української музики в світі. Крім цього, на екскурсії ви дізнаєтесь, як влаштований найбільший в Україні музичний інструмент і почуєте потужне звучання чотирьох з половиною тисяч його труб в реальному часі. У разі оголошення повітряної тривоги під час екскурсії, її буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце. Вікові обмеження: 7+.

Стендап 

Коли: 5 серпня, 19:00

Де: Довгі бурхливі оплески, проїзд Крива липа (вхід з вулиці Січових Стрільців, 3)

Скільки: 300 грн. 

Це шоу, на якому стендап-коміки змагаються своїми кращими жартами за приз, а глядачі довгими бурхливими оплесками обирають переможця. Виступатимуть: Настя Сіль Влад Данкевич Макс Свій Льоня Тору Макс Свій Юра Рейв.

 «Пори року». Вівальді 

Коли: 5 серпня, 19:00

Де: Львівський органний зал

Скільки: 100-200 грн.

Цикл складається з чотирьох концертів – весна, літо, осінь, зима, кожен з яких має по три частини. Ця музика миттєво впізнається з перших нот і розкриває перед вами атмосферу кожної пори року. Дует скрипки й органа розкриє всю гаму почуттів – весняна радість, літня пристрасть, осіння меланхолія та зимовий спокій.

Концерт «Мертвого півня»

Коли: 5 серпня, 19:00

Де:  !FESTrepublic

Скільки: від 490 грн.

Це буде перший після тривалої паузи у творчості великий виступ команди із новим вокалістом – Юрієм Рокецьким. Спеціально на цей концерт із Філадельфії до Львова прилетіла і вокалістка Ярина Якуб’як.

Крім того, повернення «півнів» на сцену 5 серпня підтримають друзі-музиканти, гості вечора – співачка Христина Соловій, вокальна формація «Піккардійська Терція», Мар'ян Пиріг («Пиріг і Батіг») і Любко Радомський (ірландська сопілка, саксофон, флейта). 

Благодійний турнір «Українофіли»

Коли: 5 серпня, 14:00

Де: палац Гната Хоткевича, вул. Кушевича, 1

Скільки: донат від 100 грн 

Під час культурно-освітнього турніру ви перевірите свої знання з української історії, політики, мови та культури. Організатори підготували добірку питань з українофільства, драйвову музику та звісно ж меми, які ви обов'язково маєте побачити. Щоб взяти учатсь треба зібрати команду із 3-х людей та зареєструватися у формі або написати в Інстаграм. Якщо плануєте іти самі, вас об'єднають з іншими людьми в команду. Турнір благодійний: ціль зібрати 80 тис. грн для 24 ОМБР. 

Благодійний фестиваль, присвячений підтримці ЗСУ

Коли: 6 серпня, 12:00-19:00

Де: Пл. Маланюка (біля готелю Шопен)

На фестивалі будуть організовані майстер-класи для дітей різного віку: виготовлення фігурок з соломи та сіна, створення патріотичних браслетиків, малюнків на глині та розпис сумок шоперів, створення орігамі та ліплення іграшок з повітряного пластиліну. Крім того, на фестивалі буде благодійний ярмарок, ретро машини, фотозона, фудкорти, надувні гірки та батут для дітей, розіграш призів 

Все це буде під чудовий концерт українських виконавців та виступів колективів. Метою фестивалю є збір коштів на дрони для 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. 

 

Бункерні читання 

Коли: 6 серпня, 20:00

Де: арт-центр «Дзиґа»

Скільки: 200 грн (50% усіх зібраних коштів передають на ЗСУ)

В арт-центрі «Дзиґа» відбудуться акторські читання зірок Дніпровського театру «Віримо!» Тараса Шевченко та Тимофія Тарковського та авторів проєкту Bunker Radio. Актори читатимуть оповідання з циклу Бредбері stories, для усіх, хто потребує світлих історій в темні часи та хоче переконатися, що фантастичні передбачення Рея Бредбері стали нашою реальністю. Тривалість – 1 година 10 хвилин. Для того, щоб замовити квиток, можна писати в дірект Instagram .

Шоу «Накидони»

Коли: 6 серпня, 19:00

Де: Довгі бурхливі оплески, проїзд Крива липа (вхід з вулиці Січових Стрільців, 3)

Скільки: 250 грн.

Шоу «Накидони» – імпровізаційний формат, в якому коміки знайомляться з глядачами, обговорюють новини і роблять свої заготовки смішнішими. Глядачі можуть пропонувати свої новини і весело проводити вечір в теплій атмосфері. На сцені: Дмитро Носов, Андрій Озарків, Віталік Кремінь та гість з залу.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!