Французька музика та комедійне шоу. Куди піти у Львові на вихідних

1228 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 26 - 27 серпня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Прем'єра опери «Запорожець за Дунаєм»

Коли: 26 серпня, 18:00;

Де: Львівська національна опера, пр-т Свободи, 28;

Скільки: від 100 грн.

«Запорожець за Дунаєм» постане перед глядачами у новій музичній редакції Олександра та Дмитра Саратських, видовищній сценографії Тадея Риндзака, автентичних костюмах Людмили Нагорної та сучасній хореографії Олексія Буська під орудою відомої інтерпретаторки української музики Ірини Стасишин.

У режисерській візії Оксани Тараненко образ українського козацтва врешті позбудеться столітніх стереотипних нашарувань, насильно навʼязаних московитами. Козаки природно постануть могутньою, войовничою та свободолюбивою силою, що здатна протистояти будь-яким перешкодам та ворогам. І це заради здійснення найзаповітнішого бажання –  повернення на святу українську землю та життя у вільній Україні. Задля цього вони готові на все – навіть на найкривавіший бій та смерть. 

«Легенди української естради» у виконанні оркестру

Коли: 26 серпня, 19:00;

Де: Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра) Львів, площа Святого Юра, 5;

Скільки: від 340 грн.

Це благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Митрополичих садах. Його виконає оркестр BIGSHOW orchestra та солісти під керівництвом Романа Мачишина. Для вас звучатимуть легендарні твори української естрадної музики з репертуару Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Назарія Яремчука, Ігора Білозіра, Дмитра Гнатюка, а також: Василя Зінкевича, Іво Бобула, Тараса Петриненка, Віктора Павліка та Павла Дворського. 

 

Стендап на трьох від Split Comedy

Коли: 26 серпня (сб), 20:00;

Де: Театр Пива "Правда". Пл. Ринок, 32;

Скільки: 250 грн (300 грн в день події).

У цей вечір виступатимуть три коміки: Георгій Свистунов, Валентин Тарасенко, Юра Рейв. Подія триватиме 2 години. Забронювати місце можна в Інстаграм, або за номером +380964577609.

 

Майстер-клас з кастомізації одягу 

Коли: 26 серпня, 16:00;

Де: Офіс Дій, вул. Театральна, 3 (цифра 4 на домофоні, 3-й поверх);

Скільки: 380 грн.

На події ви дізнаєтесь, як зробити одяг більш оригінальним за допомогою простих технік. Вам покажуть, як розкрити свою творчість та дати вашим речам друге життя. Буде розпис речей, безліч фарб і штампів, нові знайомства та крута творча атмосфера. Необхідно мати з собою одяг, який бажаєте кастомізувати (футболки, шорти, джинси, джинсовки, сорочки, кеди та інше). 

Якщо не маєте речі, яку хотіли б кастомізувати, вкажіть це при реєстрації, і для вас підготуютть футболку. Кількість місць обмежена. Реєстрація за посиланням100% прибутку йдуть на програму для ветеранів, бійців та їхніх сімей «Свої серед своїх». 

Імпровізаційне комедійне шоу (збір для ЗСУ) 

Коли: 27 серпня (нд), 19:00;

Де: Пл. Данила Галицького, 1 (Нижній Зал у Театрі ляльок);

Скільки: 250 грн.

Усі виручені кошти з білетів на шоу будуть переказані на збір для 95 десантно-штурмової бригади на викуп та переобладнання евакуаційного автомобіля. Купити квиток можна за посиланням

 

Шоу «Читацький щоденник»

Коли: 27 серпня, збір – 16:45, початок – 17:00;

Де: Сult Comedy Hall, вул. Скорика, 7 (Чайковського);

Скільки: 250 грн, у день події – 300 грн.

Читацький щоденник – це комедійно-пізнавальне шоу, в якому коміки говорять про українську літературу і пробують свіжим поглядом оцінити твори, що читали ще в школі. Учасники: Славік Мартинюк Антон Стенюк Антон Соколов Валентин Перуз Роксана Тимків. Щоб було легше сприймати та розуміти жарти та відсилки, радять прочитати перед шоу твір, про який буде йти мова. Цього разу це «Мина Мазайло» Миколи Куліша.

 

Вечір французької музики в саду 

Коли: 27 серпня, 19:00;

Де: Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра) Львів, площа Святого Юра, 5;

Скільки: від 340 грн.

Це благодійний вечір на підтримку ЗСУ. Буде французька музика за участі Дарії Ковтун та Євгена Хмари. Дарія Ковтун – українська співачка з французьким шармом, фіналістка відомого талант-шоу «Х-фактор». Євген Хмара – композитор і віртуозний піаніст, суперзірка інструментальної музики, володар Голлівудської премії імпровізаторів. У цей вечір прозвучать найпопулярніші і улюблені хіти Zaz, Lara Fabián, Mireille Mathieu, Dalida, Michel Lagrand - Шербурзькі парасольки, відомий трек Indila-Dernier Danse, Joe Dassin та інших легенд французької музики. А також авторські пісні, саундтреки до відомих французьких фільмів, кращі шлягери французького шансону. Також на гостей чекають музичні сюрпризи, серед яких українські пісні французькою мовою.

Фото зі сторінок у соцмережах заходів
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!