Куди піти у Львові на вихідних. Добірка подій

1639 0
Tvoemisto.tv пропонує добірку подій у Львові, які можна відвідати 6-7 січня.
фото:  твоє місто

фото: твоє місто

Вистава  «Летюча миша»

Коли: 6 січня, 17:00,

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету

Скільки: від 100 грн.

Улюблені вальси та польки, яскраві костюми та неймовірна комедійна інтрига – все це чекає в опереті «Летюча миша» Йоганна Штрауса у постановці Львівської національної опери. Захоплююча музична подорож у світ розкішних балів, таємничих маскарадів та любовних інтриг. Герої оперети прагнуть потрапити на бал-маскарад до графа Орловського, але не хочуть, щоби про це не дізнались їх найближчі. Для цього кожен з героїв оперети придумує свій план та обирає свою маску, що спричиняє до неочікуваних романтичних перипетій, плутанини, а також – здійснення найзаповітніших мрій. Квитки за посиланням

Екскурсія Львівським оперним театром

Коли: 6 січня, 13:30 – 15:00,

Де: місце збору біля головного входу Оперного театру, просп. Свободи, 28,

Скільки: 300 грн, пільговий квиток – 230 грн.

Побачите театр ззовні та всередині, з'ясуєте про що можуть розповісти скульптури на головному фасаді, поринете у розкішні інтер'єри, доторкнетеся до справжнього золота та натурального мармуру в оздобленні театру. Гід – Юрій Цибух. Квитки за посиланням.

Стендап-концерт 

Коли: 6 січня, 20:00,

Де: пл. Ринок, 32 

Скільки: 250 грн.

У цей вечір виступатимуть: Георгій Свистунов, Валентин Тарасенко, Таня Кудрява, Юля Лазаренко. Бронь в Інстаграм або за номером +380964577609.

Вистава «Леся. Їсторія»

Коли: 7 січня, 18:00,

Де: Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки,

Скільки: від 200 грн.

Якою ми знаємо Лесю Українку? Хворобливою і слабосилою дівчиною, яка сміялась крізь сльози? Авторкою «Лісової Пісні» і вірша «Contra Spem Spero»? Жінкою із купюри чи жінкою із портрету у рушниках? Але Леся Українка була також бунтівною і феміністичною. Протистояла російському колоніалізму, зовсім не була «подругою пролетарів» та боролась за українську ідентичність. Леся Українка була стильною, мандрувала європейськими столицями та відвідувала найбільші європейські театри. Леся була політичною активісткою, донатила для збереження і дослідження культурної спадщини та товаришувала з богемою свого часу. Ця жінка творила самобутню історію — її історію. Тому театр імені Лесі Українки створив виставу про неї і те, чого ви могли не знати про неї раніше, — щоб зокрема дізнатися більше про нас самих. Квитки за посиланням

Концерт Волинського народного хору «Від Різдва до Водохреща»

Коли: 7 січня, 16:00,

Де: Львівська Національна Опера, просп. Свободи, 28,

Скільки: 300-820 грн

Поринуте у незабутню, чарівну атмосферу та магію Різдвяних свят у 120-річному театрі – Волинський народний хор вітатиме усіх львівʼян новою програмою «Від Різдва до Водохреща». Колядки, щедрівки, танці та інструментальна музика сплетуться в яскраву різдвяну історію колоритних вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. Волинський хор за понад 40 років подарував слухачам більше 3500 концертів. Квитки за посиланням.

Вистава «Дорога до Різдва»

Коли:7 січня, 12:00,

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11,

Скільки: від 70 до 90 грн.

Даринка намагається переконати сестру піти з нею до шопки, це не вдається, і сестрички сваряться. Однак стається справжнє диво – з’являється Ангел, який допомагає Даринці разом з Настунею потрапити у час, коли народився наш Спаситель, а проведе їх у далеку дорогу Віслючок з шопки. Можливо, це допоможе Настуні знову повірити у диво Різдвяних свят? Зникають усі магазини, будинки, світло – усе, що так цікавило Настуню. Тепер сестрички вирушають у непросту дорогу до Різдва. У таємничій подорожі Даринку і Настуню чекають перешкоди і дивовижні герої. Квитки за посиланням

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!