Концерти, вистави й майстер-класи. Куди піти у Львові 7 та 8 травня

3911 0
Пропонуємо підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних, 7 і 8 травня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

7 травня - субота

Майстер-класи

О 12:00 на вулиці Городоцькій, 106, відбудеться дитячий майстер-клас з малювання. Вартість: 250 гривень

О 14:00 в тому ж місці відбудеться майстер-клас з абстрактного живопису, ціна якого 600 гривень.

Читайте також: Як у Львові відзначатимуть День пам'яті та примирення 8 травня. Перелік подій

Концерти

О 18:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться концерт «Моцарт-Гала», де прозвучать арії та ансамблі з трьох найвідоміших опер композитора – «Весілля Фігаро», «Так чинять всі» і «Дон Жуан». Ціна квитків від 200 до 300 гривень.

О 19:00 у Львівському органному залі відбудеться концерт «Героїчний орган». У виконанні харківського органіста прозвучить героїчний орган у музиці Йоганна Себастьяна Баха, Луї В’єрна, Сезара Франка та Шарля-Марі Відора. Ціна квитка становить 100 грн.

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької 

Читайте також: «Краще садіть городину». Міський голова Львова про безпеку на 8-9 травня

Вистави

О 12:00 у Львівському академічному драматичному театрі імені Лесі Українки відбудеться вистава для дітей – «Нова подія: «Микита Кожум'яка». Ціна квитків – від 80 до 150 гривень.

О 12:00 у Львівському академічному театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» відбудеться дитяча вистава «У зайчатка була хатка». Ціна квитка – 60 гривень.

О 17:00 у Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» відбудеться вистава «Америка». Це – сучасна п’єса про пошуки себе і своєї душі в еміграції. Вартість квитка – 200 гривень.

О 18:00 у Львівському театрі імені Лесі Українки відбудеться вистава «Наталка Полтавка». Ціна квитків – від 80 до 150 гривень.

О 18:00 у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса відбудеться вистава «Ножі в курях, або Спадок мірошника». Вартість квитків – від 150 до 300 гривень.

Читайте також: Як не підхопити гральну залежність, ставлячи на українських спортсменів

Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки

8 травня - неділя

Майстер-класи

О 13:15 та 15:15 у музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького з нагоди Дня Матері відбудеться безкоштовний майстер-клас «Коралі для мами». Разом із майстринею діти навчаться робити намисто з солоного тіста та вивчать давні колисанки. 

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького

Концерти

О 13:30 у храмі Святої Софії, що розташований на вулиці Івана Франка, 121а, відбудеться тематичний концерт віолончельної музики. Вхід – безкоштовний. 

О 17:00 у Львівській філармонії, що на Чайковського, 7, відбудеться концерт до Дня матері. Ціна квитків уточнюється.

О 17:00 у ENNIO EVENT SQUARE, що на вулиці Джерельній, 22, відбудеться концерт українською співачки Олі Цибульської. Ціна квитків – від 300 до 470 гривень. 

О 19:00 у Львівському органному залі відбудеться концерт «Код Баха». Вартість квитка – 100 гривень. 

Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії

Вистави

О 12:00 та 14:00 у Львівському академічному театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» відбудеться вистава «Тото́ Відважний». Вартість квитка – 100 гривень. 

О 14:00 у Львівський органному залі відбудеться концерт Олени Мацелюк – романтичної органної музики. 

О 18:00 у Львівському театрі імені Лесі Українки відбудеться вистава «За двома зайцями». Ціна – від 80 до 150 гривень.

Вистава у театрі-студії естрадних мініатюр «І люди, і ляльки»

Читайте також: Львівська філармонія запрошує на концерт з нагоди дня матері

Додамо, що всі охочі на вихідних можуть прийти і провести час на спортивному майданчику, що на «Арені Львів», на вулиці Стрийській, 199. На майданчику розташовано 17 тренажерів, де можна займатися спортом безкоштовно. Час роботи – з 9:00 до 18:00.

Нагадаємо, що 8 травня відзначають День пам’яті та примирення, який присвячено пам’яті жертв Другої світової війни. Цього дня у Львові запланована низка заходів. Перелік подій можна подивитися тут.

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!