Куди піти у Львові на вихідних. Перелік подій

1515 0
Tvoemisto.tv пропонує добірку подій у Львові, які можна відвідати 13-14 січня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Стендап на двох 

Коли: 13 січня, 18:00,

Де: Укриття на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 250-500 грн,

Квитки: за посиланням.

Виступатиме Лана Чубаха – українська стендап-комікеса з дивовижним почуттям гумору та жартами, які надовго зависають в голові, Аня Кочегура – українська стендап-комікеса родом з Запоріжжя, резидентка «Підпільного стендапу». В кінці події буде благодійний аукціон.

Екскурсія Оперним театром 

Коли: 13 січня, 13:30, тривалість: 1,5 год,

Де: Головний вхід Оперного театру. пр. Свободи, 28,

Скільки: 300 або 230 грн (200 грн екскурсія + 100 грн повний вхідний / 50 грн пільговий вхідний),

Реєстрація: за посиланням

Дослідите театр ззовні та всередині, з'ясуєте про що вам можуть розповісти скульптури на головному фасаді, поринете у розкішні інтер'єри, доторкнетесь до справжнього золота та натурального мармуру в оздобленні театру. Побачите передові технології, які були застосовані в театрі, відчуєте як працює акустика та побачите оптичні ілюзії в декорі головної зали. Поговорите про чоловіка, що малював фантастичні полотна розміром 10х12 метрів, про львів'янку що своїм голосом та харизмою підкорила сцени Нью-Йорка, Парижа, Буенос-Айреса, про архітектора Опери та про скандали довкола будівництва.

Вистава «1984 Occupation»

Коли: 13 та 14 січня о 17:00,

Де: Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1,

Скільки: від 90 грн,

Квитки: за посиланням

Вистава про вигадану країну Океанію, яка щоденно знаходиться в стані війни, законсервована у своїх кордонах, локалізована своїм інформаційним простором вже понад 30 років.Ті, що переживуть окупацію – назавжди зранені люди. Окуповані та деокуповані території України – наша непомітна сьогодні рана на тілі держави, але вона така гірка і така болюча, що я не уявляю скільки поколінь має перепрожити цю травму, аби повністю від неї зцілитись.Я хочу аби ця історія нагадала нам і світу, що поруч з фізичною війною щодня десь в окупації точиться інша війна – війна людини за свою людяність, за свою особистість, за свою волю.

Благодійний ярмарок «Подаруй тепло лапкам» 

Коли: 13 та 14 січня, 12:00-20:00,

Де: Вул. Олекси Довбуша, 24,

Скільки: Вільний вхід.

На вас чекає смачна їжа та напої, брендова продукція, історії мешканців притулку та багато чого іншого. Всі виручені кошти будуть направлені на допомогу Домівки врятованих тварин.

Вистава «Вкрадене Різдво або незвані гості у країні світла»

Коли: 13 та 14 січня, 14:00,

Де: Палац залізничників РОКС,

Скільки: від 190 грн,

Квитки: за посиланням

Уявіть світ, де магія Різдва оживає прямо перед вашими очима. «Вкрадене Різдво або незвані гості у країні світла» – це не просто вистава, а ціла казка, що відбувається на сцені. Це чудове дійство від ТанцТеатру «Життя». Захоплюючий сюжет, що відтворює чарівність та дух Різдва. Вражаючі танці, музика і світлові ефекти. Улюблені казкові герої в сучасній інтерпретації.

Святкова органна музика

Коли: 14 січня, 17:00,

Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8,

Скільки: від 100 грн,

Квитки: за посиланням

Різдвяна музика з усіх куточків світу від соліста Львівського органного залу Марка Новаковича. Хоча зимові свята вже позаду, дух Різдва досі витає в повітрі, даруючи нам світло надії та віри у здійснення заповітних бажань. Нехай ця магія триває якомога довше, поки в Органному залі лунають улюблені новорічні композиції. На концерті органіста Марка Новаковича почуйте відомі різдвяні мелодії, традиційні колядки та шедеври класиків, що так пасують до чарівної зимової пори.

Підготувала Юлія Кметик

Фото з відкритих джерел

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!