Фестиваль, розважальне шоу та плетіння сіток. Куди піти у Львові цього тижня

1332 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати цього тижня 19-24 вересня.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

Дизель Шоу. Тур на підтримку ЗСУ

Коли: 20 вересня, ср. 19:30,

Де: Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: від 400 грн.

Дизель Шоу – найпопулярніше розважальне шоу, чия творчість пройшла випробування часом і чий гумор самобутній і незалежний. Протягом усього періоду повномасштабної війни «дизелі» невтомно тримають культурний фронт та своїм актуальним і влучним гумором допомагають українцям знаходити в собі сили і наближати перемогу. Сьогодні уся діяльність творчого колективу зосереджена на благодійних виступах і зборі коштів для ЗСУ.

Плетіння сіток для ЗСУ

Коли: в різний час,

Де: адреси тут,

У Львові осередкам, які плетуть маскувальні сітки для військових, не вистачає рук. Якщо порівнювати ситуацію із тією, яка була на початку повномасштабного вторгнення, зараз плетіння захистів фактично зупинилось. Детальніше про локації де плетуть сітки у матеріалі

Благодійний концерт PROBASS HARDI

Коли: 22 вересня, пт. 20:00,

Де: Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: від 400 грн.

PROBASS HARDI – це знаменитий гурт, автори треку «Доброго вечора, ми з України», який став хітом та символом патріотизму для багатьох українців. Їх унікальне поєднання електронної та рок-музики з народними мотивами створює дійсно новий сучасний музичний напрям, який гурт називає UKROBASS. Самобутня неповторна атмосфера захоплює кожного слухача. Їх треки відрізняються глибоким, іноді навіть агресивним басом, качовими ритмами, чутевими етно-мелодіями та емоційним змістом.

Моновистава «Відпускаю»

Коли: 23 вересня (сб), 18:00-19:30,

Де: Палац культури імені Гната Хоткевича. Вул. Кушевича, 1,

Скільки: 300 грн.

Моновистава базується на реальних спогадах і переживаннях актора. 25 історій поєднані в одну і показують шлях людини від повного морального розпачу до зцілення. Коли стосунки закінчуються, це завжди лишає відкриті рани. Але тільки від нас залежить, наскільки довго вони будуть кровоточити. Прийнявши і проживши біль, ми даємо можливість ранам загоїтися. Це основні ліки, щоб відпустити минуле і дати собі шанс рухатися далі. Режисер та актор: Дмитро Наумець. Квитки за посиланням

Концерт Kalush Orchestra

Коли: 23 вересня, 19:00,

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 700 грн.

Kalush Orchestra наживо представлять нові треки та порадують публіку вже добре відомими роботами, включно з переможним хітом «Стефанія». Серед прем’єр – англомовні композиції, випущені за час проведення європейського туру. Традиційно під час концертів Kalush Orchestra буде проведено благодійні аукціони. Частина коштів від продажу квитків теж піде на благодійність. 

Фестиваль Lemberg music 

Коли: 24 вересня, 15:00,

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 400 грн.

У неділю, 24 вересня на терасі !FESTrepublic велика кількість реп та хіп-хоп артистів обʼєднаються заради благодійної мети. Виконавці: BOTASHE, ХАС, Гоня, POLAMAV, Артем Лоік, Макс ТТ, Ритмовар, Рижуня, Білий Бо, Шершень, ХЛОПЕЦЬ, PROBLEMA, Levyy MC, Гура, TOF, ALCO Brothers. DJ‘s: Shon, TWOCRAVE. 100% прибутку скерують на потреби українського війська. Квитки за посиланням.

Концерт TAYANNA

Коли: 24 вересня, нд. 19:00,

Де: Malevich Concert Arena, Проспект Чорновола, 2

Скільки: від 500 грн.

У Львові відбудеться концерт співачки TAYANNA. Вона виконає свої найкращі хіти. 

Підготувала Юлія Кметик

Фото з соціальних мереж

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!