Куди піти з дітьми на театральному фестивалі «Кіт Ґаватовича». Програма

2599 0
Цього року у програмі фестивалю – театральні майстер-класи, вистави та квести для дітей віком від 4 років
Фото: Кіт Ґаватовича

Фото: Кіт Ґаватовича

Цими вихідними, 8 та 9 вересня, у Стрийському парку відбудеться театральний фестиваль «Кіт Ґаватовича». Цього року фестиваль підготував окрему дитячу локацію, на якій відбуватимуться майстер-класи, вистави та зустрічі з львівськими театралами.

Дитяча локація діятиме на галявині біля кінотеатру «Львів». Вхід на всі події – вільний. Детальніше про всю програму фестивалю можна прочитати за посиланням.

Субота, 8 вересня

Сніданок з Галиною Рибою

Коли: 11:00.

Бесіда з креативною керівницею львівського вільного театру «Око» Галиною Рибою. Не зважаючи на те, що цей театр досить молодий, він вже має чимало постановок для дітей та дорослих. Особливість роботи цього театру полягає в інтерактивності вистав.

Бесіда «Хто такі коти і як з ними жити?»

Коли: 12:00.

Спікерка – Тетяна Гармадій, грумерка ЛКП «Лев». Вона розповість про тварин та як слід поводити себе з ними. Пізнавальна бесіда для дітей  про поведінку та здоров’я домашніх улюбленців.

Майстер-клас зі сценічної імпровізації «Зможу все!» (10-14 років)

Коли: 13:00.

Ведучий майстер-класу – Ростислав Лозза, засновник імпро-театру «Пан Коцик».

Музичний квест (4-6 років)

Коли: 16:00.

Ведуча – Юлія Нечипорук з Центра музичного розвитку «Tempo».

Інтерактивна музична казка «Сердечко для пана добряка» (4-6 років)

Коли: 17:00.

Цю диво-виставу також буде проводити Юлія Нечипорук. Захоплива розповідь з інтерактивними елементами для ваших дітей. 

Англомовна вистава «Спляча красуня»

Коли: 18:00.

Виконує виставу дитячий театр ЗНЗ №72 під керівництвом Наталії Сови. Історія про сплячу красуню заграє по новому і зацікавить вас та ваших дітей до вивчення або повторення англійської мови. Унікальна вистава буде гарним завершенням дня.

Неділя, 9 вересня

Сніданок з Олегом Онещаком

Коли: 12:00.

Бесіда з актором театру ім. Леся Курбаса Олегом Онещаком – це чудова можливість дізнатися більше про життя театру, працю акторів, а також про новини з світу мистецтва та акторську майстерність.

Бесіда «Чому кожен з нас є іншим? Чому кожен з нас є цінним?»

Коли: 13:00.

Ведучими розмови будуть Юлія Аронова та Юлія Бойко. Бесіда яка зачіпає досить цікаві та актуальні теми про дітей та особистість. Пізнавальна розмова для батьків та не менш пізнавальна для дітей.

Майстер-клас «Гра в актора» (9-14 років)

Коли: 14:00.

Анастасія Андрієнко поділиться своїми акторськими навичками та в веселій формі навчить нового ваших дітей. Це цікавий досвід, який може віднайти багато талантів та запалити в дітях жагу до театру.

Майстер-клас «Креативне мислення в русі» (9-14 років)

Коли: 16:00.

Антон Сафонов подарує дітям незабутні враження та впевненість в унікальності своїх ідей та вмінь. Також навчить виражати свої думки та ідеї шляхом руху.  Новий підхід до відкриття потенціалу та креативу у дитини.

Англомовна літературна композиція «Love that makes world go round»

Коли: 18:00.

Дитячий театр ліцею №15 ProLeoTheatre під керівництвом Стефанії Хомин покажуть дивовижну виставу яка на довго запам’ятається глядачам. Англомовна літературна композиція чудово доповнить яскравий день проведений на театральному фестивалі «Кіт Ґаватовича».

Підготувала Юлія Волкова

Фото організаторів фестивалю


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!