Чому у Львові припинила курсувати маршрутка №42

11090 0
На маршруті було чотири автобуси.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

Перевезення на маршруті №42 призупинили через введення у Львові «червоної» зони, і зараз ведуть переговори з перевізником щодо його відновлення. Про це Tvoemisto.tv  розповів начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Читайте також: Автобус №57 до Львівського онкоцентру поїде із червня

«З початку травня ми звернулися до перевізника про відновлення роботи цього маршруту, але там кажуть, що в них немає ресурсів. Автотранспортному підприємству вже виписали кілька штрафів. Є ще нюанси через ремонт на вулиці Степана Бандери, тож частина маршруту змінена. Ми зараз думаємо, як відкоригувати цей маршрут, щоб автобус нормально курсував», – говорить чиновник.

За його словами, за таке порушення перевізник має сплатити 1 700 гривень штрафу. 

Читайте також: У Львові повертаються на маршрути автобуси №2а та №5а

Нагадаємо, що автобус №42 курсує за маршрутом: просп. Червоної Калини – пл. Кропивницького. Обслуговує маршрут львівське «АТП-14630».

Анна Чистякова



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!