Кулеба і Резніков провели перемовини з Байденом у Варшаві. Про що йшлося

2860 0
Джо Байден запевнив, що США непохитно будуть в усьому до перемоги України, і що підтримка Штатів лише зростатиме.
Фото: Дмитро Кулеба

Фото: Дмитро Кулеба



Міністр оборони України Олексій Резніков та голова МЗС Дмитро Кулеба зустрілися у Варшаві з американськими колегами Державним секретарем США Ентоні Блінкеном, а також міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном. До них також доєднався президент США Джо Байден.

«Була важлива нагода зустрітися у Варшаві з моїм колегою Державним секретарем США Ентоні Блінкеном, міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном. Цей особливий формат 2+2 дозволяє нам шукати практичні рішення як у політичній, так і в оборонній сферах, щоб зміцнити здатність України протистояти російській агресії», – повідомив Дмитро Кулеба у своєму Твітері.

Глава МЗС передав слова президента Джо Байдена, що те, що відбувається в Україні, змінить історію 21 століття, тому що це не війна росії проти України, а тиранії проти вільного світу. «Ми досягнемо спільними зусиллями, що це буде на користь України і демократичного світу», – зазначив Дмитро Кулеба.

За його словами, Джо Байден запевнив, що США непохитно будуть в усьому до перемоги України, і що підтримка Штатів лише зростатиме.

Під час переговорів порушили, зокрема, такі питання: закриття американських та європейських портів для російських кораблів, запровадження санкцій проти всіх політиків з оточення Путіна, а також посилення переговорів із європейськими країнами, які ще досі не готові ухвалювати жорсткі санкції проти держави-терориста.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!