На правах реклами

Квартира тижня у ЖК Avalon Zelena Street. Як отримати більше за менші кошти

4333 0
Розповідаємо, як купити квартиру особливого планування за спеціальною ціною. Пропозиція актуальна лише до 11 березня.

Квартира цього тижня – це шанс отримати максимум емоцій за мінімальних інвестицій.

«Родзинка» квартири – в її унікальному плануванні. В дизайні квартири малої площі варто чітко дати відповідь на запитання: чого найбільше Ви очікуєте від найменшого? Адже на атмосферу Вашої квартири впливатиме кожен її метр квадратний. Унікальне планування 1-спальної квартири дозволить власникам отримати мега комфортний простір з додатковим функціоналом кожного метра квадратного», - говорять в компанії.

В чому полягає унікальність планування

Проектантам компанії вдалося створити новий формат 1-кімнатної квартири. Зараз на ринку присутні або класичні квартири – коридор-кухня-кімната, або так звані квартири-студіо, де коридор об'єднаний з кухнею і створює спільний простір. В Avalon Zelena Street, що на Зеленій,204, є ще один, унікальний варіант, що на додачу до студіо має повноцінний коридор з власним вікном.

«Для втілення своїх ідей у Вас буде додатково 7 кв м, що є вагомою перевагою та простором для творчості. Оскільки квадратна форма приміщення збережена, то у Вас немає потреби ламати голову над комбінацією кольорів, геометричних форм, щоб візуально зробити приміщення «квадратним». Лаконічні форми, багатофункціональні меблі, відсутність перегородки між передпокоєм та кімнатою, продумане освітлення, контраст кольорів підлоги та стін - ці рішення допоможуть зробити інтер’єр стильним, самодостатнім та естетичним. І передпокій у Вашій квартирі буде не просто контактним місцем, де можна поправити look чи перейти в іншу кімнату, а повноцінним простором для читання, роботи з лептопом чи банально очікування гостей на мега зручному дивані. 7 метрів квадратних Вашого простору стануть улюбленим місцем квартири для Вас, і для гостей», -  коментують планування в компанії Avalon Inc.

Характеристики квартири:

Локація: Зелена,204

5 секція, 6 поверх - розміщення квартири на поверхому плануванні

Здача: 1 квартал 2020 року;

Загальна площа: 46,89 кв. м;

Ціна – 17 100 грн/кв. м, (загальна вартість – 801 819 грн);

При першому внеску 30 % – розтермінування оплати до 12 місяців.

Перевага розміщення та ціни

Квартира знаходиться на 6-му поверсі будинку і це остання пропозиція на популярних середніх поверхах новобудови.

«Ми вирішили зробити цю квартиру «пропозицією тижня» з цією ціною з тим, щоб підкреслити, як проектанти вміють створювати емоційний комфорт, що вартує значно більших інвестицій, ніж вартість цієї квартири. А бонусом настрою стане лоджія в спальні, яка на цьому поверсі точно виконуватиме своє найбільш важливе завдання – буде локацією емоційного релаксу і натхнення», – пояснюють своє рішення в Avalon Inc.   

Як скористатися пропозицією на квартиру тижня від Avalon Inc.

Телефонуйте 0 800 500 055 (дзвінки по території України безкоштовні) і назвіть кодовий меседж «Zelena Tvoe Misto» або завітайте у центри продажу і назвіть кодовий меседж «Zelena центр продажу». Адреси консультаційних центрів компанії Avalon Inc.:

  • вул. Зелена, 204,
  • пр. Червоної Калини, 60
  • пр. В. Чорновола (біля ЖК AVALON)

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!