Україна

Квитки на потяг Київ-Варшава тепер можна придбати лише з Дія.Підписом

858 0
Дія.Підпис має допомогти зупинити перекупи квитків.
ФОТО «УКРЗАЛІЗНИЦЯ»

ФОТО «УКРЗАЛІЗНИЦЯ»

«Укрзалізниця» підключає верифікацію через Дія.Підпис для користувачів застосунку та перезапускає онлайн-повернення квитків. Про це повідомили у компанії. 

Відтепер застосунок «Укрзалізниці» інтегрований з Дією. Це дозволить запустити онлайн-повернення квитків на міжнародні напрямки, а також не допустити активізації перекупів, які полюють на найпопулярніший поїзд №67/68 Київ – Варшава, адже квитки на нього тепер доступні тільки верифікованим через Дія.Підпис користувачам. ⠀

«Влітку ми були вимушені тимчасово призупинити цю послугу через активізацію перекупів. Цей вимушений крок мав досить непоганий результат, проте була й зворотна сторона — незручності для наших добросовісних користувачів. Але вихід завжди є, якщо ти над цим працюєш. Дякую Мінцифри за партнерство та підтримку», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко. ⠀

Читайте також: Якими потягами дістатись до Львова, щоб пересісти на новий потяг до Варшави. Перелік рейсів

Верифікувати акаунт можна двома шляхами:

  • через профіль користувача (кнопка підтвердження буде доступною на головному екрані розділу після даних про імʼя, прізвище та номер телефону);
  • безпосередньо під час придбання квитків на поїзд Київ – Варшава чи повернення квитків на міжнародні рейси. ⠀

 

Верифікація акаунту через Дія.Підпис ставатиме доступною користувачам з усіма пристроями поступово, після оновлення застосунку.

Нагадаємо, у неділю, 15 жовтня, зі Львова до Варшави вирушив перший потяг після 18-річної перерви. Загалом маршрут організовано через хабову станцію Рава-Руська. До Рави-Руської пасажирів зі  Львова, Івано-Франківська,  Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів та  Жовкви везе по колії ширини 1520 мм сучасний дизель-поїзд українського виробництва з доступом до Wi-Fi через Starlink.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!