Київ обговорює з ЄБРР можливість побудови лікарні швидкої допомоги на правому березі

639 0
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що Європейський банк реконструкції та розвитку може взяти участь у фінансуванні будівництва нової лікарні швидкої допомоги на правому березі Дніпра.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що Європейський банк реконструкції та розвитку може взяти участь у фінансуванні будівництва нової лікарні швидкої допомоги на правому березі Дніпра.

Про це він написав у своєму Telegram після зустрічі з президенткою ЄБРР Оділь Рено-Бассо та першим віцепрезидентом Юргеном Рігтерінком.

«Зустрівся в Давосі з президенткою ЄБРР Оділь Рено-Бассо та першим віцепрезидентом Юргеном Рігтерінком. Обговорили подальшу співпрацю банку з Києвом», – йдеться в повідомленні Кличка.

У 2018 році київська мерія повідомляла, що нова лікарня швидкої допомоги з’явиться на базі Київської міської клінічної лікарні №6 на проспекті Любомира Гузара.

Планувалось, що вона обслуговуватиме понад мільйон киян Солом’янського, Святошинського та Голосіївського районів.

Наразі Київ реалізує спільно з ЄБРР три великих проєкти: купівля вагонів метро (50 млн євро), ремонт тепломереж (140 млн євро), купівля трамваїв (60 млн євро).

За словами Кличка, ЄБРР виділить на ремонт мосту метро через Дніпро 60 мільйонів євро.

Нагадаємо, зараз Віталій Кличко, Олена Зеленська та ще декілька політиків з України перебувають на Давоському економічному форумі, де цьогоріч наша країна стала темою номер один для обговорень.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!