Київ

Київ отримав від Польщі та Німеччини ще один пожежний автомобіль

820 0
4 подібних нових автівки до української столиці прибули місяць тому.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Київ отримав від німецьких та польських партнерів ще один новий сучасний пожежний автомобіль. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

4 подібних нових автівки до української столиці прибули місяць тому. І це – ще одна з партії, яку Києву передало німецьке місто-побратим Лейпциг, профінансувало Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини, а виробили у найкоротші терміни польські партнери. 

Як розповів Кличко, така пожежна машина ефективно може використовуватися на крутих підйомах та при складних дорожніх умовах.

«До того ж цей автомобіль призначений і для пінного гасіння пожеж, що дуже важливо, особливо в умовах постійних атак росії ракетами та дронами. Хочу подякувати нашим німецьким та польським партнерам за цю важливу для нашого міста допомогу», - сказав мер.

За його словами, нове авто вже сьогодні заступить на чергування в одній із частин ДСНС столиці.

Як повідомлялося, раніше Київ отримав 4 такі машини.

Нагадаємо, загалом від початку повномасштабної війни Київ залучив та отримав від європейських партнерів в якості допомоги: 40 сучасних карет швидкої допомоги, 40 пожежних автомобілів (2 авто в грудні відправили в Харків, який зазнає постійних обстрілів), також отримала столиця 72 міських автобуси.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!