Київ впритул наблизився до стабілізаційних графіків

844 0
Орієнтовано відзавтра у столиці діятимуть планові відключення електроенергії.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

За словами гендиректора Yasno Сергія Коваленка, у Києві дотепер дефіцит залишається значним, а обсяги споживання становили 952 МВт вдень. На завтра НЕК дає обмеження у 938 МВт вдень, це означає, що відключення будуть зачіпати й світло-сірі зони графіку.

Також гендиректор відповів на скарги стосовно роботи ТРЦ та магазинів, що світяться попри заклики економії та відключення.

«Найбільш імовірно, що ТЦ чи магазин мають альтернативні джерела енергії. Тут подбали про забезпечення світлом завчасно, оскільки розуміють, що це і робочі місця, і комфорт для клієнтів, і змога для них же підзарядитися, погрітися. Я особисто знаю кілька таких торговельних центрів і вважаю, що їхнє бажання мати світло і ділитися ним  важливе і схвальне. (...) після перших обстрілів та відключень почали закуповувати генератори. Тепер центр продовжує працювати без електропостачання і діляться світлом з відвідувачами», — пояснив CEO Yasno.

Нагадаємо, у Києві нині тривають аварійні відключення електроенергії, тож графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Перевірити наявність поточних відключень у Київській області можна за посиланням. Наявність поточних відключень у Києві можна перевірити тут.

Ігор Ющенко

 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!