Київ заради економії світла повністю відмовляється від тролейбусів

1012 0
Київ почав заміняти тролейбуси автобусами ще півтора тижня тому.
Фото: Укріформ

Фото: Укріформ

Від завтра, 2 листопада, комунальне підприємство «Київпастранс» призупиняє експлуатацію всіх тролейбусів задля економії електроенергії.

Джерело: міський голова Києва Віталій Кличко у Телеграмі.

«Відзавтра, із 2 листопада, на всіх тролейбусних маршрутах столиці працюватимуть автобуси. Робимо це, щоб зменшити навантаження на енергосистему та економити електрику», – написав він.

Читайте також: На Київщині є 425 спеціальних сховищ на випадок ядерного удару, – ОВА

Зазначимо, Київ почав заміняти тролейбуси автобусами ще півтора тижня тому. Також 20 жовтня після російських ударів по енергетичній інфраструктурі на більшість тролейбусних маршрутів вийшли автобуси.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко 31 жовтня повідомив, що через удари по енергооб’єктах частина столиці залишилась без електропостачання. За його словами, енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві. 

Антоніна Костик

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!