Київ

Київрада передала під забудову три будівлі кінця ХІХ століття

614 0
На місці будинків планують побудувати офісний центр
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Київрада передала під будівництво фісного центру три будівлі кінця ХІХ століття у провулку Пилипівському 4,6 та 8. Про це повідомив активіст Дмитро Перов

«Щойно Київська міська рада передала афілійованому з Віктором Медведчуком ТОВ «Динамо-Атлантик» під забудову три історичні будівлі кін. ХІХ ст. у пров. Пилипівському, 4,6,8», - написав він.

Активісти повʼязують ТОВ «Динамо-Атлантик» з діяльністю підсанкційного проросійського політика Віктора Медведчука, який виїхав у росію в рамку обміну полоненими. 

«Будівлі кінця ХІХ століття заважають ТОВ «Динамо-Атлантик» Віктора Медведчука збудувати офісний центр, тоді коли Київ нарешті денацифікують…На вул. Малевича, 24 садиба Уляни Богданович, 1896 р. планують перетворити в ЖК «Resort». Замовником є Артем Солоник (ТОВ «Будівельне об’єднання «Мрія»), а креатурою Ігор Валерійович Коломойський», - заявляв Перов.

Сайт «Українська правда» у грудні 2003 року писав, що фірма «Динамо-Атлантик» була спільним україно-американським підприємством, серед засновників якого був Медведчук та Григорій і Ігор Суркіси. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!