Київ

Київрада збільшила допомогу силам оборони

545 0
Також депутати виділили кошти на фінансування роботи міського транспорту
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Київрада на позачерговому засіданні збільшила допомогу українським захисникам. Також гроші отримав Департамент транспортної інфраструктури. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

За його словами, зокрема, депутати проголосували за збільшення фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 1 мільярд 260 мільйонів. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки і оборони.

«А саме: на придбання автотранспорту, БПЛА, оптичних прицілів, приборів нічного бачення, ремонт та відновлення техніки та інше необхідне. Це — субвенція, ми перераховуємо гроші військовим підрозділам»,— пояснив Кличко.

Міський голова також поінформував, що Київрада виділила гроші і для Департаменту транспортної інфраструктури. Це понад 1,2 мільярди гривень на регулювання тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті.

«Бо ціна поїздки 8 гривень давно не відповідає собівартості проїзду.
Оскільки вартість ми не підвищуємо, а транспортним підприємствам працювати треба, мусимо забезпечити їм таку можливість», - підсумував Кличко.

Нагадаємо, наприкінці липня Київрада збільшила фінансування міської програми «Захисник Києва» до 5 мільярдів гривень.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!