Київ

Київська ГЕС захищена від ударів з повітря та зсередини – Укргідроенерго

955 0
Раніше ворог вже намагався зашкодити дамбам на річці Дніпро, але його дії були безуспішні.
Фото із відкритих джерел

Фото із відкритих джерел

Російські війська не зможуть зруйнувати Київську ГЕС, оскільки вона захищена від можливих ударів як з повітря, так і зсередини. Про це 8 червня заявив гендиректор Укргідроенерго Ігор Сирота в ефірі телемарафону.

«Нехай їхня хвора уява радіє. Ми не будемо на це звертати уваги. Станція захищена як із повітря, так зсередини. Тому на сьогодні жодних застрежень ми не бачимо. Росіяни не могли це зробити, коли вони були від станції буквально за 5 км – у Димері. То сьогодні, тим більше, вони нічого не зможуть із нею зробити», – запевнив директор Укргідроенерго. 

Зазначимо, що російські пропагандисти почали погрожувати Україні підривом Київської ГЕС. За їхніми словами, це вб'є багатьох українців, а Київ «ніколи не зможе оговтатися від цього». 

Нагадаємо, раніше ЗСУ заявили, що Київська ГЕС, яка розташована недалеко під Києвом, прикрита від ударів з повітря та від диверсійно-розвідувальних сил противника. Раніше ворог вже намагався зашкодити дамбам на річці Дніпро, але його дії були безуспішні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!