Київ

Київська книгарня «Сяйво» збирає книги для військових шпиталів

1376 0
Книги приймаються лише українською мовою.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Книгарня «Сяйво» збирає книги, які зможуть читати поранені військові у шпиталях. Про це повідомляється на сторінці книгарні у facebook.

Магазин приєднався до акції зі збору книг для госпіталів. Всі книги, що принесли в магазин, зможуть поліпшити життя поранених солдатів і офіцерів під час лікування. 

Магазин особливо просить приносити книги таких жанрів: історична література, в тому числі з історії України, українська та світова класика (але не російська класика), фантастика та нон-фікшн (книги з історії створення брендів, історії відомих особистостей, мемуари, біографії та автобіографії), а також комікси та популярні книги українських та закордонний авторів XX століття.

Варто врахувати, що книги приймаються лише українською мовою.

Збір триватиме до 31 березня. Книгарня працює з 10:00 до 20:00, адреса: вулиця Велика Васильківська, 6 (біля Бессарабки).

Нагадаємо, у грудні книгарня «Сяйво» запрошувала киян долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки зі збору книг для літніх людей.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!