Київ

Київські сітілайти прикрасили артплакатами у стилістиці українських декоративних розписів

715 0
Усі роботи створені українськими художницями

Онлайн музей «UA.HЕRITAGE» розмістив у Київських сітілайтах плакати у стилістиці українських декоративних розписів. Про це повідомляється на сторінці музею в Facebook.

«Наразі долучитись до резонансного проєкту UA.Heritage "Мистецтво під час війни" можна просто прогулюючись вулицями нашої незламної столиці», - зазначили організатори.

Вони закликають киян і гостей міста шукати сітілайти з роботами українських майстринь, фотографуватись поруч, й розміщувати в мережі світлини з хештегом #МИСТЕЦТВОпідЧАСвійни.

Загалом яскраві постери розмістили у 27 локаціях міста.

Нагадаємо, у Музеї Ханенків  триває виставка «Тим Часом в Домі Ханенків». Представлені проєкти кожного з митців-учасників рефлексують на події цієї війни, їхній зв’язок із попередніми війнами, долі музеїв під час повномасштабного вторгнення, і на історію Музею Ханенків, пов’язану з історією Києва, України та історією світового мистецтва в цілому. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!