Усі населені пункти на Київщині, які були під окупацією, обстежили на вибухонебезпечні предмети

1064 0
Йдеться про 270 міст, сіл та селищ.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Усі населені пункти Київщини обстежили на наявність вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

«На сьогодні спеціальні служби обстежили всі населені пункти області, що знаходилися під окупацією, на наявність вибухонебезпечних предметів. Це 270 міст, сіл та селищ у межах Бучанського, Броварського та Вишгородського районів Київщини. Із початку робіт рятувальники знешкодили 52 862 одиниці вибухонобезпечних предметів», – пояснює він. 

Читайте також: У Київській області оголосили конкурс проєктів відбудови приватних будинків 

Недослідженими, за словами Кулеби, залишаються близько 8462 км2, з них 2600 км2 – в зоні відчуження. «Для того, аби завершити цю роботу в Київській області повністю, потрібні роки. Ми неодмінно це зробимо», – переконує голова ОВА.

Він такод закликає всіх жителів області пам’ятати про небезпеку. «Якщо ви натрапили на підозрілий предмет, не чіпайте його, не намагайтеся розібрати чи перемістити. Негайно повідомте про знахідку до Служби порятунку за номером 101», – підсумовує Кулеба.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!