Київ

Київських любителів форсажу «покарали» повістками до армії

816 0
Порушників правопорядку продовжують «карати» сумнівним способом
Фото: Поліція

Фото: Поліція

Патрульна поліція Києва разом із співробітниками ТЦК вручили повістки до армії молодим людям, які влаштовували дрифт на автомобілях вулицями міста. Про це  повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Заганяти заряджені тачки в самісінький центр міста, ревіти там моторами, дріфтувати вулицями — то вже називається фарс під час війни. А біля цих заряджених моторів крутяться молодчики, які за віком і станом здоровʼя могли б, наприклад, тримати автомат. І ми вже попереджали неодноразово. І притягували до відповідальності. Але… Отож, цього разу ми запросили на захід воєнкомів. Які, своєю чергою, "запрошували" форсажників», - написав він у facebook про захід «покарання» для порушників.

Додамо, що покарання врученням повісток до армії є сумнівним заходом протидії правопорушенням. Зокрема військові, які боронять Україну на фронті, не схвалюють вручення повісток порушникам як покарання, оскільки це принижує гідність армії. Також це порушує законодавчу логіку, адже злочини мають розслідувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!