Київ

Київських патрульних забезпечили німецькими мотоциклами

432 0
Київ отримав допомогу від Баварії

11 мотоциклів BMW передали столичній патрульній поліції, аби правоохоронці могли оперативно реагувати на виклики. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

За його словами, мотоцикли обладнані всім необхідним для патрулювання вулиць. Техніка допоможе поліціянтам бути більш маневровими та мобільними при забезпеченні правопорядку в місті.

Як зауважив Кличко, завдяки підтримці міжнародних партнерів Київ оснащує сучасною технікою екстрені служби міста, частину обладнання і техніки столиця передає військовим на передову.

«Тільки минулого року Баварія передала Києву 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги та 6 спецавтомобілів. Зокрема, 3 нових сучасних "швидких" Renault, мікроавтобус Ford, пожежний Mercedes і автомобіль Iveco. Ці авто вже працюють в службах столиці», — нагадав міський голова.

Нагадаємо, у січні Київ отримав 5 нових пожежних автомобілів від Лейпцига. Від початку широкомасштабної війни Київ отримав від іноземних партнерів 65 пожежних авто, а також 50 карет швидкої допомоги та 82 міських автобуси.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!