Київ

Київський метрополітен позапланово обстежить тунелі на усіх гілках

372 0
На оплату інженерних робіт підприємство виділило 13 млн 135 тис. грн
Фото: КМДА

Фото: КМДА

КП «Київський метрополітен» збирається провести масштабне позапланове обстеження ділянок тунелів на усіх трьох гілках метро. Відповідний тендер з'явився на Prozorro.

Планується, що роботи мають виконати до кінця 2025 року. Згідно з технічною документацією, обстеження проводитиметься на трьох лінія столичного метро:

  • Святошинсько-Броварська лінія: загальна довжина ділянок, що обстежуються — 300,00 м (будівельний об'єм — 7 110,00 м³);
  • Оболонсько-Теремківська лінія: загальна довжина ділянок, що обстежуються — 1 700,00 м (будівельний об'єм — 41 100,00 м³);
  • Сирецько-Печерська лінія: загальна довжина ділянок, що обстежуються — 1 700,00 м (будівельний об'єм — 40 920,00 м³.

 

«Послуга надається з метою оцінки технічного стану штучних споруд ліній метрополітену міста Києва та надання відповідних рекомендацій», — йдеться в документі.

Обстеження проходитимуть у нічний час, коли поїзди підземки не курсують: з 01:10 до 04:40 (після припинення руху електропоїздів та зняття напруги з контактної рейки, до подачі напруги на контактну рейку та початку руху).

На оплату інженерних робіт підприємство виділило 13 млн 135 тис. грн, проте декілька учасників аукціону запропонували виконати роботи за меншу суму.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!