Київ

«Київводоканал» спростував інформацію про холерну паличку у воді

675 0
Жодних відхилень немає, водопровідна вода цілком безпечна.
вода: val.ua

вода: val.ua

Наразі в мережі розповсюджується неправдива інформація про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Про це повідомляє «Київводоканал».

«Ця інформація не відповідає дійсності і скоріше за все спрямована на дестабілізацію ситуації та нагнітання паніки серед населення. Таке повідомлення поширилося пабліками та чатами різних міст. У дописах зазначається, що навіть чистити зуби та мити фрукти й овочі необхідно винятково кип’яченою водою», - йдеться в повідомленні.

«Київводоканал» наголошує, що якість питної води контролюється  за показниками епідемічної безпеки та санітарно-хімічними показниками безпечності. Жодних відхилень від чинного ДСанПіН  наразі немає, водопровідна вода цілком безпечна.

Інформація про якість води у Києві щодня публікується на офіційному сайті «Київводоканалу» та сторінці у Facebook. Закликаємо довіряти лише офіційним джерелам інформації.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!