Китайський сервіс таксі готується до запуску в Україні

1624 0
Чи буде DiDi заходити тільки з таксі чи ж підключить й інші сервіси, наприклад, прокат велосипедів, поки невідомо.
фото: elnews.com.ua

фото: elnews.com.ua

Китайський сервіс таксі DiDi готується до запуску в Україні вже у 2021 році. Про це повідомляють на сайті видання ain.ua.

Із 2020 року у компанії почали збирати команду для запуску сервісу в Україні. Наразі точних термінів нема, однак DiDi запустять в Україні у 2021 році. Так само поки що невідомо, чи буде DiDi заходити тільки з таксі, або ж підключить й інші сервіси, наприклад, прокат велосипедів.

Читайте також: Громадський транспорт у заторі нікому не треба Або навіщо Львову виділені смуги

«Для України DiDi стане четвертим великим сервісом після Uklon, Uber (DiDi має частку в цій компанії) і Bolt», – йдеться в повідомленні.

Для довідки

DiDi – це китайський агрегатор з більш, ніж 450 млн користувачів і кількома мільйонами водіїв. Із моменту заснування в 2012 році компанія підняла більш ніж 21 млрд доларів інвестицій. Її оцінка перевищує 56 млрд доларів за останніми доступними даними.

DiDi працює через партнерства та інвестиції в схожі проєкти (99, Grab, Gareem) по всьому світу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!