Київ

Киян попередили про забруднене повітря на лівому березі

635 0
Радіаційний фон у всьому місті – в нормі.
Фото: shutterstock

Фото: shutterstock

На лівому березі столиці середній рівень забруднення повітря. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації.

Пункт моніторингу на Харківському шосе показав індекс 52, а на вулиці Архітектора Вербицького – 60. Це середній рівень забрудненості.

На правому березі повітря чистіше. Моніторинг на вулиці Турівській зафіксував позначку – 26, на Щусєва – 30, на проспекті Правди та вулиці Китаївській – 28, а на Берестейському проспекті – 33. Це низький рівень забрудненості.

Радіаційний фон у всьому місті – в нормі.

Нагадаємо, у разі погіршення ситуації зі станом повітря рекомендовано:

  • закрити вікна вдома;
  • не виходити зайвий раз на вулицю;
  • пити багато води;
  • якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум.

 

Слідкувати за станом атмосферного повітря та радіаційним фоном в режимі реального часу можна за посиланням та в додатку «Київ Цифровий».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!