Киян попереджають про погіршення погоди

2483 0
Синоптики передають град і шквали вітру.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Завтра, 6 липня, у столиці очікують грозу, а в окремих районах град та шквали вітру від 15 до 20 метрів за секунду (І рівень небезпечності, жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр, передає Київська МДА.

«Фахівці рекомендують під час грози зачиняти вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері, а в разі сильного вітру – триматися подалі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки», – наголошують у відомстві.

Крім того, під час грози на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі чергуватиме спецтехніка «Київавтодор». У разі виявлення підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах містян просять звертатись до диспетчерської підприємства за телефоном: 044-284-74-19.

«При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103. Телефон КАРС: 044-430-37-13», – підсумовують в КМДА.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!