Киян закликали носити маски у публічних місцях

867 0
Мешканцям рекомендують одягати маску чи респіратор у громадському транспорті, місцях обслуговування відвідувачів, навчальних закладах.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У зв’язку зі стрімким зростанням рівня захворюваності на COVID-19 міська влада Києва закликає повернутися до носіння масок у публічних місцях. Про це повідомили у КМДА.

Читайте також: У Києві від коронавірусу померли 22 людини за тиждень

Так, мешканцям столиці рекомендують перебувати у засобах індивідуального захисту (зокрема респіратор або захисна маска, що закриває ніс та рот) у громадському транспорті, місцях обслуговування відвідувачів, навчальних закладах.

Також міська влада звертається до підприємців з рекомендацією оновити маркування щодо носіння масок та дотримання дистанції не менш як 1,5 м між відвідувачами.

Читайте також: Коронавірус змінився, пік попереду. Яким зараз є «портрет» хворого на Сovid-19

Нагадаємо, що у Києві зростає захворюваність на COVID-19. Минулого тижня у столиці зареєсрували понад 2,5 тисяч нових хворих та два десятки смертей. З них – 22 летальні випадки.

Зазначимо, що отримати щеплення в столиці можна у центрах первинної медико-санітарної допомоги та консультативно-діагностичних центрах. Також продовжується робота Центрів масової вакцинації у ТРЦ «Gulliver», «River Mall», «Універмаг «Україна». Крім того, на базі комунальних закладів охорони здоров’я функціонують мобільні бригади, які за заявками можуть виїжджати на вакцинацію організованих колективів.

Софія Шавранська

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!