Київ

Киян запрошують долучитися до проєктування зелених зон та алей на Мостицькому масиві

742 0
Результати опитування будуть передані РДА Подільського району

Місто запрошує поділитися своїми ідеями щодо облаштування зон відпочинку, спортивних та ігрових майданчиків у межах проспекту Правди, вулиці Наталії Ужвій, Новомостицької та провулку Квітневого, що в Подільському районі. Про це інформує Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Департамент запрошує взяти участь в опитуванні в рамках проведення публічних консультацій розвитку та благоустрою пішохідних алей в межах: проспекту Правди та вул. Межової, вздовж Квітневого провулку до вул. Новомостицької, від вул. Наталії Ужвій до вул Вишгородської.

Результати опитування будуть передані РДА Подільського району та використані лише з метою аналізу для створення пропозицій благоустрою території.

Пройти опитування можна у гугл-формі за посиланням. Опитування триває до 21 вересня 2023 року.

Збір пропозицій відбувається в рамках «Майстерні міста». Захід організовується в рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується на запит КМДА німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії.

Нагадаємо, неподалік комунальники облаштовують «маршрут здоров’я», який з’єднає два парки – «Крістерова гірка» на Вітряних горах і «Березовий гай», що на Пріорці.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!