Київ

Кияни підтримали петицію про збільшення в місті кількості смітників

703 0
Петицію мають розглянути протягом 10 робочих днів
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Петиція на сайті Київської міськради із закликом встановити достатню кількість смітників у Києві набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Звернення створили 5 квітня, і станом на 13 травня його підписали 6 тисяч киян. 

«На вулицях, у парках, громадських місцях та спальних районах величезна кількість сміття накопичується на землі, викликаючи не лише естетичний дискомфорт, а й загрозу здоров’ю мешканців. Ми закликаємо місцеву владу встановити достатню кількість смітників по всьому місту, а також розмістити таблички з написом «Будь ласка, не кидайте сміття», — зазначає авторка петиції Оксана Торіна. 

Петицію мають розглянути протягом 10 робочих днів із дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Нагадаємо, петиція про негайний демонтаж пам’ятника російському письменнику Алєксандру Пушкіну на Берестейському проспекті набрала 6 тисяч підписів і має бути розглянута міською владою.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!