Лайнер мрії виконав перший регулярний рейс до Львова. Фото

4399 0
Авіалайнер перевіз відправлення з Нью-Йорка до Варшави, де у літак ще сіли пасажири й відправилися до Львова.
фото: юрій танчин

фото: юрій танчин

Boeing 787 Dreamliner (Лайнер мрії) польської авіакомпанії LOT сьогодні, 12 листопада, вперше виконав регулярний рейс з пасажирами до Львова з Варшави. Про це повідомляє avianews.

Традиційно авіаперевізник використовує на маршруті середньомагістральні або регіональні авіалайнери, в той час, як 787 може перевозити 252 людини в компонуванні трьох класів. Однак його використання в цей раз було пов'язано не з високим попитом серед пасажирів, а необхідністю доставити великий обсяг вантажів для клієнтів «Нової пошти» – понад 10 тонн.

Читайте також: Фото дня. У Львові вперше в історії приземлився американський лайнер Мрії

Авіалайнер перевіз відправлення з Нью-Йорка до Варшави, де в літак ще сіли пасажири і відправилися до Львова. Така логістика пов'язана з відсутністю прямих рейсів між Україною і США, які були перервані після початку пандемії.

Вона також призвела до зниження числа регулярних рейсів з пересадками в великих транзитних аеропортах Європи, через що поштові оператори були змушені перебудовувати канали доставки.

Наприклад, Meest Express замовив у LOT два чартерних вантажних рейсу, після чого авіакомпанія доставила безпосередньо з Нью-Йорка в Львова 23 жовтня і 5 листопада вантажі на борту Boeing 787.

Фото Юрія Танчина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!