На правах реклами

«Лео Кераміка» відкрила четвертий магазин у Львові

3189 0
Із 17 лютого і до 28 лютого діють знижки та будуть корисні подарунки.

Компанія «Лео Кераміка» відкрила четвертий магазин у Львові. Загалом це 33-й магазин мережі. У день відкриття, а це 17 лютого, і до 28 лютого для клієнтів магазину діють знижки до 25% на всі категорії товарів, а також корисні подарунки: безкоштовна доставка, клей до плитки, силікон до сантехніки.

Новий магазин має 700 квадратних метрів. Його відкрили у Зимній Воді на об’їзній дорозі Львова. Як повідомив керівник мережі салонів «Лео Кераміка» Юрій Мисик, у магазині зібрали топові товари з усіх сегментів, аби полегшити вибір покупцю і зекономити його час.  

«Він відрізняється від тих магазинів, які є у Львові. Ми плануємо у цьому магазині виставити товар, який найкраще і найбільше купують в інших магазинах. Це для того, щоби скоротити покупцю час на вибір, який кожен цінує. Асортимент – широкий, там буде не тільки керамічна плитка, а й сантехніка, ламінат, паркетна дошка, двері, люстри. Усе те, що люди використовують в інтер’єрі», – каже він.

Додамо, що «Лео Кераміка» заснована у Львові і на ринку України працює вже 16 років, а також активно розвивається. Спеціалізація: плитка, сантехніка. Асортимент: найкращі оздоблювальні матеріали для якісного ремонту – керамічна плитка, сантехніка, підлога, двері, освітлення.

«Лео Кераміка» є найбільшою мережею магазинів в Україні у своєму сегменті, оздоблювальних матеріалів. У всіх торгових точках, у тому числі в новому, доступною є послуга безкоштовного 3D-дизайну для клієнтів. Компанія має власну торгову марку Home Tiles – це ексклюзивні колекції керамічної плитки, які обирають і привозять в Україну з різних фабрик Польщі, Іспанії, Індії. Також запущене виробництво мозаїки і декорів Котто Кераміка. Фабрика, яка розташована у Львові, виготовляє мозаїку різних видів, сходинки, робить цифровий друк на плитці і мозаїці. Може втілити неординарні задуми в інтер’єрі.

У магазинах «Лео кераміки» є шоуруми, де можна побачити готові рішення ванних кімнат для клієнтів. Колекції дверей і ламінату Beauty doors i Beauty floor, які компанія також імпортує самостійно. А ще – сучасна стильна виставка сантехніки та представлені великі формати плитки, що є трендом на сьогодні

Загалом в магазині зібрані найновіші і найтрендовіші колекції плитки, сантехніки, підлоги, більшість з яких є на складі у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!