Leopolis Jazz Fest 2019 оголосив першого хедлайнера

2418 0
До Львова завітає володар 22 премій Греммі Чік Коріа.
Фото: Leopolis Jazz Fest

Фото: Leopolis Jazz Fest

Першим хедлайнером Leopolis Jazz Fest 2019 став американець Чік Коріа. Про це повідомляють організатори Leopolis Jazz Fest 2019 на своїй Facebook- сторінці.

Музикант вже не вперше завітає до Львова. Чік Коріа був одним з хедлайнерів фестивалю в 2017-му році. Наступного року він виступить на сцені Leopolis Jazz Fest 29 червня.

Нова програма композитора об’єднає вибрані твори з двох його альбомів: Touchstone, який увійшов до десятки найкращих джазових альбомів 1982-го року за версією американського видання Billboard і My Spanish Heart, який став другим в рейтингу 1975-го.

Читайте також: Все буде step by step. Олексій Коган про Leopolis Jazz Fest

Чік Коріа – це 77-річний американський джазовий піаніст і композитор, один з основоположників фрі-джазу, однієї з сучасних течій музики, яка особлива етнічними мотивами та колективною імпровізацією.

Також у коментарях на своїй Facebook-сторінці організатори Leopolis Jazz Fest підтвердили участь у фестивалі французського контрабасиста Рено Гарсія-Фонса. Він зіграє в рамках фестивалю у Львові 26 червня о 17:00 на безкоштовній сцені на площі Ринок. 

Нагадаємо, що Leopolis Jazz Fest 2019 пройде з 26 по 30 червня (середа – неділя) наступного року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!