Leopolis Jazz Fest оголосив шостого хедлайнера

1929 0
На фестивалі виступлять гітарист Лі Рітенур та десятикратний володар Греммі Дейв Грусін.
Фото: jazzinkiev.com

Фото: jazzinkiev.com

Шостим хедлайнером фестивалю Leopolis Jazz Fest, який влітку відбудеться у Львові, стануть американські музиканти Лі Рітенур та Дейв Грусін. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

«Співробітництво гітариста Лі Рітенура та піаніста, композитора Дейва Грусіна має довгу історію. Ще в 1986 році вони отримали разом Греммі за альбом “Harlequin”. На фестивалі у Львові вони виступлять разом з басистом Мелвіном Лі Дейвісом та барабанщиком Уесом Рітенуром», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На фестивалі LvivMozArt прозвучить оригінальна скрипка Моцарта

Нагадаємо, раніше стало відомо про п’ятьох перших хедлайнерів фестивалю — американський музикант Маркус Міллер, шведський контрабасист, бас-гітарист, віолончеліст Ларс Даніельссон, британський піаніст Джеймі Каллум, італійський піаніст Стефано Боллані та американський джазовий піаніст Роберт Гласпер.

Із 2018 року «Альфа-Банк» перестає бути титульним спонсором фестивалю, врезультаті чого фестиваль змінив назву із Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. Фестиваль відбудеться впродовж п’яти днів з 27 червня по 1 липня 2018.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!