На правах реклами

Стартували продажі квартир в новому житловому комплексі від LЕV Development

1760 0
Серед особливостей ЖК ARTHOUSE park у Львові – парк поруч вашого двору, мистецькі простори, концепція представницьких поверхів і знижка 8% в перші 8 днів продажу. Розповідаємо більше про проєкт та як скористатися спеціальною пропозицією.
https://arthouse-park.lviv.ua/

https://arthouse-park.lviv.ua/

10 грудня стартує продаж квартир в новому житловому комплексі ARTHOUSE park, повідомили в компанії LEV Development.

Новий житловий комплекс позиціонується як житло бізнес-класу, складається з трьох секцій висотою 9,2 та 14 поверхів. Будівництво розраховано завершити в 4 кварталі 2022 року. Розпочато продаж квартир, при купівлі яких в період з 10 до 18 грудня передбачено 8% знижки від ціни старту продажів.

Синергія парку та мистецтва

В назві, як пояснюють в компанії, закладено дві особливості комплексу – парк та мистецтво.

«Локація будівництва – Малоголосківська (навпроти №12 б), поруч Малоголосківського парку площею в 5 гектарів, збереженню і облаштуванню якого приділяємо особливу увагу – зроблено освітлення, створюємо нові алеї з дерев'яними скульптурами, регулярне прибирання. Цей парк для нас особливий, він створюємо як локацію для релаксу: прогулянки з сім’єю, ранкові та вечірні пробіжки, активності, чисте повітря і безпека в будь-яку годину дня і ночі», – говорять в LEV Development.

Холи ЖК також будуть прикрашати кращі скульптури, картини та предмети сучасного мистецтва.

Над дизайном самого холу та представницьких поверхів вже  працює студія Марка Савицького – архітектора та дизайнера, який поєднує практичність та стиль просторів комплексу. Саме він працював над створенням дизайну холів усіх проєктів LEV Development.

«Мистецтво  не лише розкіш, яку можна споглядати в закритих виставкових залах. Відтепер скульптури, картини та предмети сучасного мистецтва  не у галереї, а у холі вашого дому», – зазаначають маркетологи LEV Development.

Особливості та характеристики ARTHOUSE park

Площі квартир – від  36 м кв до 74 м кв.

Підземний паркінг. Додатково до локації та дизайнерських холів в комплексі передбачено підземний паркінг, з якого можна одразу піднятися до себе на поверх.

Простір і освітлення. Висота приміщень становитиме від 2,7 до 3 метрів (на останніх поверхах), а вікна будуть панорамними з дзеркальним напиленням.

Безпека. В житловому комплексі передбачено посилену міжповерхову шумоізоляцію. Вхідна група квартир – двері та замки преміум-класу.

Представницькі поверхи. ЛЕВ девелопмент уважні до ваших побажань клієнтів та цінують приватність особистого простору тому пропонують окремі поверхи з елементами покращеного комфорту.

 

В ARTHOUSE park передбачена ексклюзивна пропозиція квартир на представницьких поверхах (останні 2 два поверхи в І та ІІІ секції). Високі стелі (3 м), система персональних електронних пропусків – піднятись на ваш поверх можуть лише жителі вашого поверху, двері та замки преміум-класу та килимова плитка з ексклюзивним дизайном холу від студії Марка Савицького. Подібні матеріли застосовуються в дорогих 5-зіркових готелях.

 

Умови придбання та екслюзивна знижка з 10 по 18 грудня

Можливе розтермінування, перший внесок від 30%. Знижка на старті: перші 8 днів – з 10 по 18 грудня знижки на усі кварири  в ЖК ARTHOUSE park – 8%.  Деталі на сайті  –  lev-development.com.ua, та у відділах продажу LEV Development: м. Львів, вул. Грушевського, 11; вул. Пасічна (навпроти будинку №127), вул. Малоголосківська, 30  або за телефоном: +38 097 202 22 00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!