Лікар львівського ОХМАТДИТу помер внаслідок коронавірусної інфекції

6898 0
Він боровся за одужання від Covid-19 в одній з лікарень міста
Фото: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит

Фото: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит

У Львові помер лікар-ендоскопіст обалсної дитячої лікарні ОХМАТДИТ Микола Мандибура. Про це повідомили у медзакладі.

«У ці дні він боровся за одужання від Covid-19 в одній з лікарень міста. Микола Данилович вів нерівну боротьбу, але хвороба виявилася сильнішою. Наш талановитий діагност уже не з нами…», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівські медики, які пішли від нас через коронавірус. Фото, спогади

Зазначимо, що щоденно у лікарні Львівщини госпіталізовують понад 300 людей з коронавірусом. У реанімаціях зараз перебувають понад 207 людей, 60 – на апаратах ШВЛ. Зараз у медзакладах перебувають 3100 людей, 95% з яких невакциновані.

Пандемія Covid-19 стала ще однією передовою в Україні – на неї вийшли медики. Tvoemisto.tv запустило проєкт «У пам’ять про медиків», щоб вшанувати пам’ять померлих лікарів, медсестер і фельдшерів та розповісти історію кожного з них. Кого ці люди любили, про що мріяли та що залишили нам у спадок. Ми підготували цілу серію екслюзивних публікацій про життя відомих медпрацівників Львова та області, життя яких обірвав коронавірус. Пропонуємо вам короткий огляд на ці спогади-статті.

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!