Політична реклама

Лікарі-хабарники повернуть львів'янам гроші

2151 0
При доведеному факті отримання хабаря лікарем онкоцентру, пацієнту повернуть гроші та будуть прийняті відповідні рішення.

Про це повідомив лікар Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігор Ковальчук, інформують Варіанти.

Таку ініціативу лікар виявив після дискусії на засіданні комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту ЛОР.

«Після гарячих дискусій було вирішено поставити це питання на громадське обговорення . Результатом цієї дискусії стало те що  лікар Ковальчук в присутності членів профільної комісії, ЗМІ запевнив усіх що вразі підтвердження факту про отримання лікарем онкоцентру хабаря, будуть прийняті відповідні рішення і повернуті кошти тим хворим які лікувалися із різних на то мотивів та причин змушені були віддячити лікареві», - повідомила депутат ЛОР Ганна Костюк.

ТЕГИ: хабар, лікар

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!