ЛКП Лев збирає кошти для встановлення ста котівничок у Львові

3519 0
Ідею зі встановлення котівничок подавали на конкурс міських проектів «Громадський бюджет Львова», та для перемоги їм забракло 14 голосів.
Фото: Marta Syrko

Фото: Marta Syrko

Львівське комунальне підприємство, що опікується стерилізацією і лікуванням тварин та прилаштуванням у сім’ї безпритульних котів і собак, вирішило встановити у місті 100 пунктів для годування вуличних котів. Про це підприємство повідомило на своїй сторінці у Фейсбук.

Для цього їм необхідна фінансова підтримка. Ідею зі встановлення 300 котівничок подавали на конкурс міських проектів «Громадський бюджет Львова», та для перемоги цьому лоту їм забракло 14 голосів. Зараз ЛКП оголошує збір коштів на встановлення перших 100 котівничок у Львові.

«Не так давно ми подавали на «Громадський бюджет» проект зі встановлення котівничок – інноваційних конструкцій для годування вуличних котів. І хоча голосування закінчилось для нас поразкою, кількість отриманих від вас голосів переконали в доцільності реалізації ідеї. Ми вирішили оголосити збір коштів на встановлення перших 100 котівничок в нашому місті», — йдеться в повідомленні ЛКП «Лев».

Вартість однієї котівнички становить 1500 грн разом з монтажем. Благодійник, який пожертвує кошти, може замовити адресне розміщення годівниці. Для цього треба звернутися в ЛКП. Охочим слід зайти на сайт підприємства, натиснути на кнопку Donate і в меню вибрати пункт «Вклад у благоустрій Львова. Придбання 100 котівничок».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!