ЛКП «Львівелектротранс» змінив керівника

4551 0
В’ячеслав Кокошко більше не очолює підприємство.
Фото: Іван Бондар

Фото: Іван Бондар

В ЛКП «Львівелектротранс» змінився керівник. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив вже колишній очільник підприємства В’ячеслав Кокошко.

З ним не продовжили контракт після 1,5-річної співпраці з ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Як курсують трамваї та тролейбуси Львова: розклад усіх маршрутів. Інфографіка

«Вперше за багато років ми в лютому практично скинули із себе тавро "планово-збиткового підприємства" і майже досягли "нуля". Ми вийшли на рекордний випуск трамваїв за останні 18 років – 82 вагони одночасно на маршрутах міста. Ми є лідерами інновацій в електронних розрахунках за проїзд в громадському транспорті. До нас звертаються з інших міст за досвідом організації контролю. Наша бухгалтерія без зайвого шуму та піару перейшла на міжнародні стандарти», – написав у повідомленні В’ячеслав Кокошко.  

Серед досягнень за час роботи, він також виділив запуск нових маршрутів електротранспорту міста, збільшення доходів з реклами, зміна тарифної вартості, оновлення рухомого складу і кредитний договір з ЄБРР на поставку 50 нових тролейбусів від «Електрону» до кінця року.

Читайте також: У Львові планують відкрити нові трамвайні та тролейбусні маршрути. Інтерактивна мапа

Як повідомили Tvoemisto.tv в ЛКП «Львівелектротранс» обов’язки керівника підприємства зараз виконує головний інженер Володимир Ковалів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!