Політична реклама

ЛНУ ім. І. Франка може отримати ректора вже у травні

1734 0
Конференція трудового колективу Львівського національного університету ім. Івана Франка, яка обиратиме нового ректора, запланована на 27 травня 2014 року.

Університет ще повинен узгодити цю дату з Міністерством, а відтак розпочнеться процес підготовки виборів ректора, зокрема й організацію зустрічей претендентів на посаду ректора з колективом ЛНУ ім. Івана Франка, пише з посиланням на прес-центр вишу Львівські новини online.

Наразі на пост ректора претендує 7 осіб: це професори Андрiй Бойко, декан юридичного факультету, Ярослав Гарасим, декан фiлологiчного факультету, Михайло Зарiчний, декан механiко-математичного факультету, Маркiян Мальський, завiдувач кафедри мiжнародних вiдносин i дипломатичної служби, у 2010-2014 роках надзвичайний і повноважний посол України в Польщі. Володимир Мельник, декан фiлософського факультету, Сергiй Реверчук, завiдувач кафедри банкiвського i страхового бiзнесу економiчного факультету, Олексiй Сухий, завiдувач кафедри новiтньої iсторiї України iсторичного факультету.

Хто стане керiвником вишу, визначать на конференцiї трудового колективу. "Делегати оберуть ректора таємним голосуванням. Щоправда, i цю кандидатуру, знову ж таки, повиннi затвердити в мiнiстерствi", – додала Тетяна Шемберко.

Нагадаємо, 20 травня 2013 року завершився термін контракту Івана Вакарчука на посаді ректора Львівського національного університету ім. Івана Франка. Відтоді університет залишається без ректора.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!