ЛНУ імені Івана Франка повернули у власність приміщення в центрі Львова

2583 0
Замість їдальні університету тут працювало бістро.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

ЛНУ імені Івана Франка повернули у власність приміщення площею 350 кв. м у центрі міста. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Читайте також: Прокуратура Львова подає до суду щодо законності будівництва ЖК на Липинського

Йдеться про приміщення першого поверху будівлі №3 на вулиці Коперника, вартість яких оцінюють у майже 18 млн грн. У 2001 році це приміщення передали підприємству «Старий замок» для обслуговування студентської їдальні, втім у 2008 році за додатковою угодою до договору змінили цільове призначення приміщень, передали у суборенду та перетворили на кафе-бар «Час поїсти».

У прокуратурі кажуть, що цю угоду уклали без нової оцінки майна вишу, з якої вираховували розмір орендної плати, що порушує вимоги ст. 11 Закону «Про оренду державного та комунального майна». Тож Господарський суд Львівської області визнав угоду недійсною ще у липні торік, а у листопаді цього року його рішення підтвердив Західний апеляційний господарський суд.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!