Лопатинський спиртзавод на Львівщині продали за 50 мільйонів гривень

2560 0
Початкова вартість заводу становила 18,73 млн грн. Водночас компанія-переможець запропонувала ціну у 2,7 разів більшу – 50 млн грн.
Фото: УНН

Фото: УНН

Сьогодні, 28 жовтня, завершився аукціон з продажу майна Лопатинського державного спиртового заводу, що в Радехівькому районі на Львівщині. Торги пройшли в системі електронних продавжів «Прозорро. Продажі». Про це повідомляє Фонд державного майна України у себе на Фейсбуку.

У аукціоні взяли участь чотири учасники: ТОВ «Хімтайм», ТОВ «Укрспецпоставка», ТОВ «Транс-Н» та ТОВ «Офіс інвестицій». Початкова вартість заводу становила 18,73 млн грн. Водночас остання компанія «Офіс інвестицій» запропонувала ціну у 2,7 разів більшу – 50 млн грн.

«Після підписання протоколу про результати аукціону, укладання договору купівлі-продажу та проведення повного розрахунку процес приватизації Лопатинського МПД вважатиметься офіційно завершеним», – йдеться в повідомленні.

Новий власник отримає нерухомість, устаткування і транспортні засоби, зазначають у Фонді.

Нагадаємо, що Фонд держмайна оголосив про продаж об’єкту ДП «Укрспирту» – Лопатинського спиртзаводу у Радехівському районі Львівщини 28 вересня. Потужності заводу можуть бути застосовані для виготовлення етилового (ректифікований зерновий, зерновий вищої очистки) і харчового спирту.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!