Лоукостер Bees Airline відкриває продаж квитків зі Львова на острів у Греції

1384 0
Авіарейси виконуватимуть раз на десять днів.
фото: аеропорт львів

фото: аеропорт львів

Новий український лоукостер Bees Airline 28 квітня відкрив продаж квитків на сім нових маршрутів. Зокрема, зі Львова ним можна буде полетіти у Грецію, на острів Родос. Про це повідомляє Avianews.com.

Читайте також: МОЗ оновило карантинний список країн. Які у «червоній» зоні

Це сталося через кілька днів після того, як авіаперевізник отримав документ PART-TCO для операторів третіх країн від Європейського агентства з безпеки авіації (EASA). Він дозволяє іноземним авіакомпанія літати в 27 країн Євросоюзу, Ісландію, Норвегію, Швейцарію, Гібралтар і на віддалені острови.

30 травня компанія планує полетіти зі Львова на грецький острів Родос. Мінімальна ціна авіаквитків в залежності від напрямку коливається від 1 500 до 3 200 грн в один бік за найнижчим тарифом Light. Він включає перевезення тільки ручної поклажі до 7 кг і невеликої особистої речі, наприклад, дамської сумочки або рюкзака для ноутбука.

Зокрема квиток до Родоса коштуватиме від 3 200 грн. Авіарейси виконуватимуть раз на десять днів.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

Нагадаємо, що Греція анонсувала відкриття країни для українців із 14 травня. А наразі, за даними Міністерства закордонних справ, в’їзд для громадян України все ще неможливий.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!