Лоукостер із Саудівської Аравії запустить ще два авіарейси до Львова

1569 0
Польоти з аеропортів Джидда і Ель-Касим авіакомпанія Flynas почне 7 липня з частотою двічі на тиждень – щосереди і щонеділі.
Фото: airlinecustomercare.com

Фото: airlinecustomercare.com

У липні лоукостер із Саудівської Аравії Flynas відкриє ще два маршрути до Львова. Він виконуватиме їх на одному літаку. Зокрема, польоти з аеропортів Джидда і Ель-Касим авіакомпанія Flynas почне 7 липня з частотою двічі на тиждень – щосереди і щонеділі. Літати буде до 1 вересня включно. Про це повідомляє avianews.com.

Авіалайнер Flynas вилітатиме з Джедди, далі сідатиме в Ель-Касимі. Зупинка становитиме 40 хвилин без висадки. За цей час в аеропорту посадять на борт інших пасажирів, після чого літак вже вилетить до Львова. У зворотному напрямку маршрут буде аналогічний. Літак вилетить зі Львова і приземлиться в Ель-Касимі. Із нього вийдуть пасажири, які слідували до цього аеропорту, після чого авіалайнер продовжить шлях із пасажирами, яким потрібно до Джедди.

Читайте також: У липні відкриють прямі авіарейси зі Львова до Саудівської Аравії

Вартість квитків на нові рейси становить 650 доларів в обидва боки з урахуванням перевезення тільки 7 кг ручної поклажі. Якщо обрати тариф із багажем, то він коштуватиме більше.

Авіаперевізники пояснюють високу вартість квитків тим, що на ринку польотів між Саудівською Аравією і Україною немає конкуренції. За прогнозами, основними клієнтами нових маршрутів до Львова стануть піддані Саудівської Аравії, для яких президент Володимир Зеленський скасував візи. Вони вже зараз приїжджають на захід України, використовуючи Київ як проміжний пункт. Водночас подорожі для українців до Саудівської Аравії досі ускладнені – необхідно отримувати візу й проходити 7-денний карантин після прильоту в спеціальних готелях.

Нагадаємо, що Flynas відкрив прямі рейси Київ – Ер-Ріяд і анонсував запуск рейсів з Джедди до Києва й з Ер-Ріяда до Львова. Із урахуванням нових напрямків загальна кількість прямих маршрутів між Україною та Саудівською Аравією сягне п'яти. Окрім цього, у Львові з'явились туристи із Саудівської Аравії. Тvoemisto.tv з'ясувало, чим їх приваблює Україна та Львів зокрема.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!