Львів готується до Великодня. Підбірка майстер-класів із писанкарства

2195 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку майстер-класів, де можна навчитися малювати писанки.
Фото: kolokray.com

Фото: kolokray.com

Майстер-клас від студії образотворчого мистецтва Палацу Хоткевича 

Коли: 20 квітня, з 15:00 по 17:00;

Де: Палац Гната Хоткевича, вул. Кушевича, 1;

Студія образотворчого мистецтва Палацу Хоткевича організовує майстер-клас з писанкарства. Вхід на події безкоштовний, за наявності посвідчення особи та за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.

Терапевтичний майстер-клас. Розмова про прийняття, про емоції, про емоційний ресурс за малюванням писанок

На майстер-класах можна буде спробувати себе в цьому мистецтві, помалювати у різних техніках: від крапанок до гуцульських орнаментів і власних дизайнів. Проведе заходи керівниця студії Галина Якубишин. Усі необхідні матеріали підготують організатори.

Майстер-клас від Lviv Open Lab

Коли: 20 квітня, о 13:00, о 16:00;

Де: Lviv Open Lab, пр. Червоної Калини, 58;

13:00 – майстер-клас з писанкарства від Олесі Одещак – тут кожен зможе спробувати створити свою писанку. Кількість місць саме на цей майстер-клас обмежена, тож встигніть зареєструватися. Також за можливості просять взяли з собою додаткові матеріали (білі яйця, довгі білі свічки, звичайні олівці).

16:00 – воркшоп «Великдень по-львівськи» від Ярини Закальської – все, що треба знати про обливаний понеділок, як збирати великодній кошик і як танцювати гаївки. Зареєструватися на всі події можна за посиланням.

Школа писанкарства

Коли: 20 квітня з 13:00 по 15:00;

Де: у центральній частині міста (площа перед Домініканським собором на вул. Музейній, 1 та площа Святого Юра), на Сихові, поруч із Центром Довженка;

Читайте також: Крашанка, дряпанка і крапанка. Як зробити писанки до Великодня в домашніх умовах

У Львові вібудуться майстер-класи з писанкарства, де педагоги навчатимуть традиційному розпису писанок, а також розповідатимуть про різноманітні орнаменти й техніки розпису та загалом про традиції святкування Великодня. Участь у майстер-класах – безкоштовна.

Онлайн-майстер-класи

Коли: 20, 22 квітня, о 18:00;

Де: онлайн за посиланням;

На ютуб-каналі Дитячих клубів Львова стартувала серія майстер-класів з виготовлення декору до великодніх свят та розпису писанок. Вчителі львівських клубів підготували для дітей тематичні навчання, які можна переглянути як під час трансляції, а також в записі за посиланням.

20 квітня – «Великоднє курчатко», об’ємна писанка в техніці квілінг;

22 квітня – «Трипільська писанка»;

22 квітня – «Великоднє розмаїття», малюнок аквареллю.

Підготувала Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!