Львів і Йорданію хочуть з’єднати прямим авіарейсом

2387 0
Львівщина планує розширювати співробітництво із Йорданією та запровадити пряме авіасполучення.
фото: inquisitr.com

фото: inquisitr.com

Про це сьогодні, 2-го лютого, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та голова облради Олександр Ганущин говорили на зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Йорданському Хашимітському Королівстві Сергієм Пасько, – інформує прес-служба ЛОДА.

Сторони обговорили можливість прямого авіасполучення зі Львова до Акаби, що мало би сприяти збільшенню кількості бізнес-візитів та туристів з Йорданії. Голова Львівської ОДА звернув увагу, що мешканців Королівства можуть також зацікавити і рекреаційні можливості регіону.

Читайте також: Львівський аеропорт іде на зліт. Як місту залучити авіакомпанії

У свою чергу, Сергій Пасько висловив готовність розглянути пропозиції Львівщини та запропонувати їх у Йорданії. «Напевне, немає такого регіону, який би рівнявся із потенціалом зі Львівщиною», – додав Посол.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!